Rugăciunea
Rugăciunea dă rezultate
Dacă ajungi cândva în viață să simți că ceva îți lipsește, probabil te confrunți cu o problemă de conectare: te-ai deconectat de Dumnezeu și te-ai conectat în mod exagerat cu lumea. Rugăciunea și postul pot avea un puternic impact în vederea restaurării vieții tale.

Prin rugăciune ne conectăm cu Dumnezeu
Cu cât petreci mai mult timp cu ceva sau cu cineva, cu atât câștigi mai multă încredere în acea relație. Tot așa și în relația cu Dumnezeu. Cu cât petreci mai mult timp cu Dumnezeu, cu atât va crește credința ta în El.
Ora de Rugăciune
25 Mai, 2024
Postul

Disciplina postului este una dintre disciplinele cele mai puțin cunoscute în biserică, însă este o practică menționată în biblie atât în Vechiul Testament cât și în Noul Testament și a fost practicat de Însuși Domnul Isus. El a explicat că prin rugăciune și post experimentăm puterea incredibilă a lui Dumnezeu în viețile noastre.


Postul ne deconectează de lume. A posti nu înseamnă a te pedepsi singur, din cauză că Dumnezeu dorește să suferi, ci mai curând este o deconectare intenționată de la cele lumești pentru o perioadă, pentru a te concentra la Dumnezeu, a identifica mesajul Său și pentru a experimenta plinătatea vieții pregătită de El pentru tine.

Următorii pași
Echipa noastră se va ruga cu bucurie pentru tine și pentru provocarea cu care te confrunți în viață în această perioadă. Poți solicita rugăciune completând și trimițând Formularul de Solicitare a Rugăciunii.
În fiecare sâmbătă seară, la ora 19:00, ne adunăm și petrecem o oră în rugăciune, pentru adunarea săptămânală. Mijlocim pentru cei care slujesc, pentru cei care beneficiază și cerem binecuvântarea și împuternicirea lui Dumnezeu în vederea îndeplinirii misiunii bisericii cu succes. Roagă-te și tu împreună cu noi.
Anual în lunile ianuarie și septembrie, noi petrecem 21 de zile de mobilizare în rugăciune, pentru a aprofunda relația noastră cu Dumnezeu. Noi am văzut multe vieți transformate prin această concentrare în rugăciune și ne vom simți onorați dacă vei participa și tu.
Dacă dorești să înveți mai multe despre rugăciune și să trăiești rugăciunea ca mod de viață, înrolează-te într-un Grup de rugăciune. Fie că ești începător și dorești să înveți a te ruga sau simți că ai o chemare pentru a sluji ca mijlocitor în rugăciune, Grupurile de rugăciune sunt excelente pentru a face cunoștință cu oameni ai rugăciunii și pentru a experimenta lucrarea lui Dumnezeu prin rugăciune.
Pentru cei care simt că sunt chemați să facă o diferență prin rugăciune, există Echipa de Vis de Rugăciune care mijlocește în timpul adunării săptămânale atât pentru cei care participă, cât și pentru cei care slujesc. Pentru a învăța mai multe despre modul în care poți sluji în Echipa de Vis de Rugăciune, participă la Cursul de Dezvoltare din cadrul Bisericii Filadelfia.