MOTION CAMPUS
MOTION CAMPUS
Biserica Filadelfia a fondat și administrează MOTION Campus care asigură un mediu dătător de viață, vital pentru procesul de dezvoltare a adolescenților și tinerilor, în vederea atingerii potențialului lor maxim. Aici ei beneficiază de un anturaj bazat pe valori, mentori și condiții decente de viață.
VIAȚA ÎN CĂMINUL MOTION

Toți elevii de la Liceul Moldo-Finlandez, studenții Universității Moldo-Americane, precum și alți adolescenți și tineri au acces la locuințe pentru tineret, în clădirile din campus. MOTION Campus creează un mediu vibrant de cămin care extinde dezvoltarea și relațiile sănătoase cu mult peste ceea ce se petrece în sălile de clasă.

CERERE PENTRU LOCUINȚĂ ÎN CĂMIN

Dacă ești interesat de un loc în Căminul MOTION, completează și trimite formularul. După aprobarea cererii, este necesar un depozit de 1000 lei. Odată ce ai făcut acești pași, primești confirmarea unui loc în Căminul MOTION. Te încurajez să completezi cererea cât mai curând posibil.
Coordonatorul Căminului
  • Samuel Railean

    Samuel este coordonatorul Căminului MOTION și el lucrează împreună cu mentorii acreditați, pentru a susține adolescenții și tinerii în vederea dezvoltării lor optime. Samuel este Decanul Elevilor la Liceul Moldo-Finlandez și Directorul Departamentului Tinerilor la Biserica Filadelfia.

Facilități
  • Mobilier
  • Bucătărie
  • Televizor
  • Mașină de spălat
  • Wi-Fi
  • Transport
Procesul mutării în Căminul MOTION
Fiecare cameră este pregătită cu un pat/paturi pentru o persoană, masă și scaun, o comodă și un dulap de haine pentru fiecare beneficiar. În plus, beneficiarii au acces la bucătăria care este echipată cu cuptor cu microunde și frigider. Adolescenții și tinerii nu pot înlocui aceste articole cu mobilier personal.
Beneficiarilor li se permite să-și personalizeze camerele în anumite limitări. Camera ta ar trebui să reflecte personalitatea ta și ceilalți rezidenți ar trebui să cadă de acord asupra decorului. Administrația interzice, în general, orice modificare care provoacă schimbarea permanentă sau deteriorarea încăperii. Decorul ar trebui să reflecte, de asemenea, valorile MOTION Campus.
Costuri
1 în cameră
(3000 lei)
2 în cameră
(1500 lei)
3 în cameră
(1200 lei)
4 în cameră
(1000 lei)
Cerere pentru locuință în Căminul MOTION
Aș dori să locuiesc în cameră:*
Întrebări Frecvente
Da, poți solicita o vizită, obținând probarea prin email: samuel@filadelfia.md.
Adresa MOTION Campus / Liceul Moldo-Finlandez