Despre Filadelfia Online
Dacă ești în căutarea semnificației, a adevărului, a unei comunități dătătoare de viață, a relațiilor sănătoase, a scopului vieții și dacă vrei să faci o diferență, aici te poți bucura de toate acestea.

Fă parte împreună cu noi din Comunitatea Credinței Filadelfia Online, a cărei scop este cel de a ajuta orice om să devină urmaș devotat al Domnului Isus. Împreună cu oameni extraordinari din lumea întreagă, Îl cunoaștem pe Dumnezeu, experimentăm libertatea, ne descoperim scopul și facem o diferență!
Noi oferim săptămânal, adunări online pentru ca tu să găsești opțiunea cea mai relevantă pentru tine, care se potrivește agendei tale. Fiecare adunare online, include un timp de laudă și închinare și un mesaj relevant care îți poate schimba viața. De asemenea Filadelfia Online include programe pentru tineri și pentru copii, conform orarului afișat.
În timp ce participi online, poți interacționa live în chat cu oameni deosebiți, de încredere, cărora le pasă de tine. Ei au îmbrățișat voluntariatul și slujesc în cadrul Echipei de Vis Online.
Interacțiunea poate avea loc în mod public, pentru a împărtăși experiența ta cu persoanele din lumea întreagă care participă la acea adunare, precum și în mod privat, comunicându-ne nevoia ta de rugăciune sau de altă natură, sau dorința de a discuta cu unul dintre pastorii bisericii noastre.
Orarul Adunărilor și al Transmisiunilor LIVE