Evanghelizare
Strategia Noastră de Evanghelizare
Biserica Filadelfia există pentru a sluji comunității, țării și lumii ajutând orice om să-L urmeze pe Domnul Isus și să devină ucenic al Său devotat. Slujirea noastră locală are la bază Zilele Mari ale bisericii, Adunările Săptămânale, Activitatea Caritabilă și acțiunile civice – Servoluția și Servobazarul. Vezi detalii cu privire la slujirea Bisericii Filadelfia, la scară națională și internațională, aici.
Zilele Mari ale Bisericii Filadelfia
Zilele Mari ale Bisericii Filadelfia sunt cele mai potrivite trei duminici ale anului în care pregătim și motivăm întreaga familie spirituală pentru a aduce, a primi și a integra în procesul de ucenicie un număr cât mai mare de oameni care nu trăiesc în acord cu Dumnezeu. Zilele noastre Mari sunt: Marea Zi a Mulțumirii – duminica cea mai potrivită toamna, Marea Zi a Mamei – duminica cea mai potrivită în raport cu ziua internațională a femeii (opt martie) și Marea Zi a Jubileului – duminica cea mai potrivită la începutul verii, în care celebrăm aniversarea bisericii noastre.
Zilele Mari ale Bisericii Filadelfia
Noi organizăm adunări săptămânale la care oamenii care încă nu trăiesc în acord cu Dumnezeu să participe cu plăcere. Săptămânal, organizăm adunări vibrante din perspectiva „familiei care așteaptă oaspeți”. Așadar facem tot ce putem mai bine pentru a oferi ospitalitate surprinzătoare, atmosferă memorabilă și mesaj biblic practic, cu scopul de a influența oaspeții să devină participanți frecvenți și să se integreze în mișcarea lui Dumnezeu de transformare a vieții – ucenicia. Invită-ți rudele, vecinii, colegii și cunoscuții să participe cu noi.
Activitatea noastră caritabilă
Deoarece Republica Moldova este, în mod oficial, cea mai săracă țară din Europa, ne simțim responsabil să slujim celor mai vulnerabile categorii de persoane din comunitatea noastră prin acte de generozitate, însoțite de invitația și încurajarea de a-L urma pe Isus. Peste șase mii de persoane nevoiașe sun în evidențele bisericii noaste pentru a primi (după caz, anual, trimestrial, lunar, săptămânal, sau zilnic) ajutor sub formă de alimente, medicamente și haine. Creștem copii abandonați sau orfani, oferim locuință văduvelor cu mulți copii la Centrul Creștin Betania și sponsorizăm copii din familii vulnerabile la Liceul Moldo-Finlandez.
Un alt mod de a sluji comunității este implicarea bisericii noaste în acțiuni civice. Deoarece credem că putem transforma societatea prin servicii oferite gratuit, din dragoste Servoluția, mobilizăm întreaga noastră familie spirituală anual și ori de câte ori este necesar, pentru a îndeplini anumite munci și îndeplini anumite proiecte. Poți recomanda un proiect care ar putea fi în cadrul Servoluției, la: info@filadelfia.md.
Periodic, oamenii din biserica noastră sunt motivați să doneze bunuri folosite (curate, utilizabile) care sunt colectate și gestionate de administrația bisericii pentru a fi oferite celor nevoiași, la Servobazar. Servobazarul este un bazar organizat în parcarea bisericii noastre, la care sunt invitate persoanele vulnerabile din punct de vedere economic, pentru a le oferi în mod gratuit bunurile donate de către persoanele din biserica noastră și de către partenerii noștri strategici.