Grupuri
Relații dătătoare de viață
Dumnezeu ne-a conceput pentru a trăi în comunitate. Fie că te consideri o „persoană orientată spre oameni” sau nu, de fapt noi toți avem nevoie unul de celălalt. Din acest motiv Biserica Filadelfia este biserica Grupurilor, în cadrul cărora ne găsim comunitatea care are potențialul de a ne transforma viața. În cele mai multe domenii în viață, nu ai cum să știi până ce nu probezi, așadar, pentru a deveni parte din Grupul la care visezi, completează acum Formularul Persoanelor Interesate de Grupuri.
Catalogul Grupurlor
Grupurile Bisericii Filadelfia sunt structurate în patru Direcții: cupluri căsătorite, bărbați, femei, studenți. Fiecare Direcție include Grupuri cu specific diferit, conduse de lideri cu experiență, acreditați de către Echipa de Conducere a bisericii. Grupurile se formează pentru o perioadă de trei luni, trei trimestre pe an: octombrie-noiembrie-decembrie, februarie-martie-aprilie și iunie-iulie-august.
Alege-ți Grupul:
Alege-ți Grupul:
Alege-ți Grupul:
Alege-ți Grupul:
Condu un Grup
Nu trebuie să fii super pregătit pentru a conduce un Grup, ci trebuie doar să ai voința de a-I permite lui Dumnezeu să te folosească în timp ce faci următorii pași. Pentru a organiza un Grup, pur și simplu alegi o tema care te interesează, identifici timpul cel mai potrivit și locul în care vor avea loc întrunirile.
Lista Grupurilor
Lista Grupurilor pentru Femei
Februarie - Aprilie
Lista Grupurilor pentru Bărbați
Februarie - Aprilie
Lista Grupurilor pentru Cupluri
Februarie - Aprilie
Lista Grupurilor pentru Studenți
Februarie - Aprilie