Părțile Componente
ale Bisericii Filadelfia
Biserica Filadelfia se manifestă prin intermediul diverselor ei expresii în diferite localități, numite părți componente. Părțile componente ale bisericii noaste sunt unite de scopul comun, precum și de obiective, strategii și metode comune, și împărtășesc același conținut, la același nivel de calitate.
Filadelfia Doroțcaia
Biserica Filadelfia din localitatea Doroțcaia, raionul Dubăsari (Transnistria) a fost înființată în anul 2010. Actualmente, adunările au loc săptămânal în două schimburi și se bucură de clădire proprie. Responsabil: Nicolai Dodu, diacon.
Filadelfia Rusca
Biserica Filadelfia din Penitenciarul de Femei din localitatea Rusca, raionul Hîncești, a fost înființată în anul 2012. Actualmente, adunările au loc săptămânal în sala de festivități a închisorii. Responsabil: Nadejda Sîlii, lider.
Filadelfia Online

Biserica Filadelfia oferă săptămânal, un program online divers: Adunări Săptămânale, Motion Night, Motion Talk Show, Filedelfia Kids, Ora de Rugăciune, etc. pentru ca tu să găsești opțiunea care se potrivește agendei tale. Fiecare program este asistat de Echipa de Vis, pentru interacțiune și rugăciune live. Află mai multe despre Filadelfia Online.