Misiunea
Strategia Noastră de Misiune
Biserica Filadelfia există pentru a sluji comunității, țării și lumii ajutând orice om să-L urmeze pe Domnul Isus și să devină ucenic al Său devotat. Investim la scară națională și globală susținând liderii spirituali, contribuim la creșterea bisericilor existente și la înființarea bisericilor noi și trimitem misionari în străinătate. În vederea eficienței lucrării noastre internaționale colaborăm cu Agenția Penticostală de Misiune Creștină din România și cu Asociația ProLider.
Facilităm dezvoltarea liderilor
Noi credem că viitorul Bisericii cu Dumnezeu depinde de gradul de dedicare al liderilor spirituali și de nivelul lor de echipare. Din acest motiv, investim pentru dezvoltarea liderilor din țară și din străinătate, contribuind în vederea participării lor la evenimentele organizate de biserica noastră. Vedeți mai multe despre evenimente. De asemenea susținem financiar misionari în străinătate, oferim consultanță și oportunități pentru stagiatură. Poți susține financiar misionarii, cu titlul de „donație pentru misiune”.
Contribuim la Creșterea Bisericilor
Periodic, organizăm campanii de caritate și evanghelizare în parteneriat cu diverse biserici locale din Republica Moldova. Oferim acces resursele multimedia ale bisericii noaste, pentru a eficientiza slujirea liderilor altor biserici și a Echipelor lor. Suntem mereu disponibili pentru a asista bisericile existente în vederea dezvoltării lor și a îndeplinirii cu succes a misiunii lor. Poți susține financiar creșterea bisericilor existente, cu titlul de „donație pentru dezvoltarea bisericilor”.
participăm la Înființarea Bisericilor

Prin intermediul misionarilor pe care îi susținem în mod regulat, investim pentru procesul de înființare a noilor biserici și de consolidare a lor. Suntem preocupați în mod special pentru înființarea bisericilor noi în cele mai neevanghelizate țări. Poți susține financiar înființarea bisericilor, cu titlul de „donație pentru înființarea bisericilor”.

Susținem lucrarea misionară în Străinătate

Oamenii noștri de încredere au slujit și slujesc în calitate de misionari în diferite țări (Sri Lanka, Nepal, Azerbaijan, Kenia, Mozambic, Afganistan, Turcia, etc.), susținuți spiritual și financiar de biserica noastră.

DRAGOSTEA CONSTRUIEȘTE ÎN TURCIA

La 6 februarie 2023, două cutremure cu magnitudinea 7,8 și 7,5 au provocat distrugeri apocaliptice în provinciile din sud-estul și sudul Turciei, pe o suprafață de 350.000 km pătrați...
Citește mai mult