Despre Filadelfia
De ce existăm
Noi credem că orice om a fost creat de Dumnezeu pentru un scop măreț! Existăm pentru a ajuta orice om să-și îndeplinească scopul, devenind urmaș devotat al lui Isus. Împreună, îl cunoaștem pe Dumnezeu, experimentăm libertatea, ne descoperim scopul și facem o diferență.
Fie că ești începător, ești o persoană a credinței de mulți ani, sau ești preocupat de un nou start în viață, ești binevenit la noi. Speranța noastră că îți vom putea oferi un mediu în care vei experimenta prezența lui Dumnezeu într-un mod proaspăt și plăcut și te vei bucura de o comunitate a oamenilor Săi.

Noi ne concentrăm la puține domenii, pentru a obține cel mai mare impact. Tot ce facem în calitate de biserică este filtrat prin scopul nostru de a ajuta orice persoană să trăiască viața deplină pentru care ne-a creat Dumnezeu.
 • Cunoaște-L pe Dumnezeu
  Adunările săptămânale
  Dumnezeu dorește să ne cunoască în mod personal. Mai mult decât practicarea unei religii, El dorește o relație cu noi. Adunările săptămânale sunt organizate pentru a ne concentra la această relație. Fie că ești nou în credință, ai întrebări, sau îl urmezi pe Domnul Isus de multă vreme, adunările noastre sunt un mediu favorabil în care poți învăța ce înseamnă a-L cunoaște pe Dumnezeu și te poți apropia mai mult de El.
  01
 • Experimentează libertatea
  Grupurile
  Dumnezeu ne-a creat pentru a trăi în libertate și ne-a oferit oameni pe care să-i avem în călătoria vieții și să ne fie de ajutor. Relaționarea cu diferiți oameni în cadrul Grupurilor Bisericii Filadelfia este un mod practic și plăcut de a experimenta un așa fel de comunitate care produce schimbarea vieții.
  02
 • Descoperă-ți scopul
  Cursul de dezvoltare
  Toți suntem o partea importantă a planului lui Dumnezeu și viața fiecăruia dintre noi nu va avea sens până ce ne descoperim scopul. Cursul de Dezvoltare Personală din cadrul Bisericii Filadelfia este conceput pentru a ajuta oamenii să facă pași în importantul proces al descoperirii scopului. Oferim săptămânal oportunități pentru participare.
  03
 • Fă o diferență
  Echipa de Vis
  Acesta este planul lui Dumnezeu final pentru viața noastră – să facem o diferență în viețile altora. Atunci când îndeplinim acest plan, Domnul ne promite în Cartea Sa, că vom experimenta bucurie. Prin intermediul Echipei de Vis a Bisericii Filadelfia intenționăm să oferim fiecărei persoane o oportunitate pentru a trăi conform chemării personale, utilizând darurile și talentele pentru a sluji altora în cadrul bisericii și a comunității.
  04
Conducere

Păstorul Coordonator

Doru Cîrdei este păstorul fondator și coordonator al Bisericii Filadelfia. De la înființarea ei în anul 1994, Biserica Filadelfia, a crescut contribuind la înființarea multor biserici în diferite localități din Republica Moldova și a fondat și administrează Liceul Moldo-Finlandez – instituție creștină de învățământ, Universitatea Moldo-Americană și MOTION Campus. Noi suntem respectați pentru spiritul de generozitate și cultura noastră dătătoare de viață, mereu preocupați pentru a influența oamenii spre o relație profundă cu Dumnezeu.

Păstorul Doru are o mare pasiune pentru dezvoltarea liderilor, înființarea bisericilor dătătoare de viață și misiune transculturală. El este membru al Comitetului de Referință al Agenției Penticostală de Misiune Externă din România, care identifică, instruiește, acreditează, trimite și susține misionari în diferite țări ne-evanghelizate, și este membru fondator al Asociației ProLider din România, care slujește liderilor și potenților lideri în vederea dezvoltării lor și a organizațiilor pe care le conduc.

Doru este căsătorit cu Nadia, împreună sunt părinții a patru copii și a obținut titlul de Master în Biblie și Teologie (Evangel Theological Seminary, Kiev, Ucraina)