Filadelfia Tineri
Bun venit!
Suntem mișcarea de tineret din Biserica Filadelfia, municipiul Chișinău. Suntem mulți studenți și elevi și ne-ar plăcea mult să facem cunoștință cu tine și să devii parte a comunității noastre!
Ești invitat să participi cu noi
“Cel drept înmugurește ca palmierul și crește precum cedrul din Liban. Cei sădiți în Casa DOMNULUI, înmuguresc în curțile Dumnezeului nostru. Ei rodesc până la bătrânețe, sunt plini de sevă și de verdeață, ca să proclame că DOMNUL este drept. Stânca mea! În El nu există nedreptate!"
— Biserica Filadelfia prețuiește tineretul inspirându-se din Psalm 92:12-15 NTR
Noi dorim ca elevii de gimnaziu și liceu împreună cu studenții să prospere celebrând o relație autentică cu Dumnezeu și să facă parte din biserica locală.
Scopul nostru este de a angaja tineretul într-o călătorie spirituală, urmându-L pe Domnul Isus Cristos. Împreună Îl Cunoaștem pe Dumnezeu, Experimentăm Libertatea, Ne descoperim Scopul și Facem o Diferență. În timp ce tineretul va face acești pași își vor dezvolta relația cu Dumnezeu, se vor bucura de relații sănătoase și se vor forma pentru a sluji și conduce în cadrul bisericii. Noi credem că elevii și studenții care devin parte a unei biserici dătătoare de viață și își dezvoltă relații sănătoase îl pot urma pe Isus toată viața și vor utiliza darurile cu care sunt înzestrați și pasiunile care îi caracterizează pentru a avea un impact în lume.
Părinți, vă mulțumim pentru că îi influențați pe elevii și studenții din familia voastră să facă parte din mișcarea de tineret a Bisericii Filadelfia. Echipa noastră de la Filadelfia-Tineret dorește să vă slujească încurajând, conducând și ajutând adolescenții și tinerii din casa voastră să facă următorii pași importanți spre Isus, în timp ce își continuă studiile la Gimnaziu, Liceu și la Universitate. Pentru a fi la curent cu tot ceea ce se organizează pentru tineret, Formularul Părintelui.