MOTION NIGHT

MOTION
Bine ai venit!
Suntem o comunitate activă care este convinsă că poate influența spre bine societatea în care se află și activează.

Da, ai înțeles corect, noi credem într-o viață trăită la modul absolut, cu impact asupra mediului înconjurător. De ce nu te-ai alătura mișcării noastre?
Ne-ar face mare plăcere să te întâlnim și să te cunoaștem!
SCOPUL
Scopul mișcării de tineret Motion Night este, ca prin intermediul relațiilor sănătoase dintre tineri, să ne apropiem de Domnul Isus și să-L cunoaștem în mod personal, devenind ucenici devotați ai Lui.

Evenimentele noastre se desfășoara în fiecare a 2-a joi din lună (cu mici excepții). Petrecem timpul împreună în cadrul unui program bine organizat, socializăm, comunicăm, creștem, ne dezvoltăm și cel mai important – învățăm în mod practic cum să ne trăim viața la modul absolut, conform principiilor biblice.

ATMOSFERA
Atmosfera evenimentelor noastre este ultra-mega-super prietenoasă, veselă, dinamică și bineînțeles – AUTENTICĂ.
Întâlnirile tinerilor NU impun vreo obligație de ținută vestimentară/stil/comportament (în afară de cea a bunului simț).
PROGRAM
Programul „Motion Night” începe la ora 19:00,
dar ești invitat să vii mai devreme pentru a beneficia de socializarea dinaintea evenimentului, acolo unde vei putea cunoaște tineri cu experiențe și istorii de viață incredibile (și unde vei putea împărtăși și istoria ta), poți participa la activitățile și jocurile organizate, ori, pur și simplu să savurezi un ceai gustos sau o cafea aromată.

Apropo, simte-te liber să vii împreună cu prietenii tăi!
Fiecare din noi a fost pus în locul acesta, în timpul acesta cu un scop! Da! Tu faci parte din Planul lui Dumnezeu! De unde știm? În cartea Faptele Apostolilor 17:26 este scris:
”Dintr-un singur om, El a făcut ca pământul să fie locuit de toate națiunile existente acum pe el; și le-a stabilit anticipat atât timpul, cât și zona lor de existență.”
DE CE?
„Le-a oferit astfel (oamenilor) posibilitatea să Îl caute și să încerce să Îl identifice, chiar dacă El nu este departe de niciunul dintre noi.”
ÎMPREUNĂ
Îl cunoaștem pe DUMNEZEU,
experimentăm LIBERTATEA, BUCURIA și FERICIREA, ne descoperim SCOPUL,
trăim viața aceasta la modul absolut și
influențăm această lume!