21 DE ZILE
DE RUGĂCIUNE ȘI POST
21 DE ZILE
DE RUGĂCIUNE ȘI POST
Descarcă imagine de fundal tematică pentru dispozitivele tale!
Dacă simți că Dumnezeu are ceva mai mult pentru viața ta, 21 DE ZILE DE RUGĂCIUNE este oportunitatea ta pentru ați crește credința în El și a beneficia de tot ceea ce a pregătit pentru tine. Fiind preocupat în primul rând de El, vei vedea răspunsul Său ca niciodată. Vei experimenta puterea impactului rugăciunii în relațiile tale, munca, familia și fiecare domeniu al vieții tale. Fie că participi în persoană, sau online, fă totul pentru a face parte din această mișcare spirituală – 21 DE ZILE DE RUGĂCIUNE.
În perioada 06-27 ianuarie, 2024, noi petrecem 21 de zile de mobilizare în rugăciune, pentru a aprofunda relația noastră cu Dumnezeu. Zilnic, de luni până vineri, ora 06:30-07:30 și sâmbăta, ora 19:00-20:00 lăudăm pe Dumnezeu și ne închinăm Lui inspirați de muzicienii Bisericii Filadelfia și perseverăm în rugăciune și mijlocire conduși de liderii noștri. Noi am văzut multe vieți transformate prin această concentrare în rugăciune și ne vom simți onorați dacă vei participa și tu.
Despre Rugăciune

Rugăciunea dă rezultate. Dacă ajungi cândva în viață să simți că ceva îți lipsește, probabil te confrunți cu o problemă de conectare: te-ai deconectat de Dumnezeu și te-ai conectat în mod exagerat cu lumea. Rugăciunea și postul pot avea un puternic impact în vederea restaurării vieții tale.


Prin rugăciune ne conectăm cu Dumnezeu. Cu cât petreci mai mult timp cu ceva sau cu cineva, cu atât câștigi mai multă încredere în acea relație. Tot așa și în relația cu Dumnezeu. Cu cât petreci mai mult timp cu Dumnezeu, cu atât va crește credința ta în El.

Postul

Disciplina postului este una dintre disciplinele cele mai puțin cunoscute în biserică, însă este o practică menționată în biblie atât în Vechiul Testament cât și în Noul Testament și a fost practicat de Însuși Domnul Isus. El a explicat că prin rugăciune și post experimentăm puterea incredibilă a lui Dumnezeu în viețile noastre.


Postul ne deconectează de lume. A posti nu înseamnă a te pedepsi singur, din cauză că Dumnezeu dorește să suferi, ci mai curând este o deconectare intenționată de la cele lumești pentru o perioadă, pentru a te concentra la Dumnezeu, a identifica mesajul Său și pentru a experimenta plinătatea vieții pregătită de El pentru tine.

Învățătura Biblică cu Privire la Post
Accentele zilelor săptămânii
 • Luni: PLINĂTATEA DUHULUI SFÂNT
  Ne rugăm pentru umplerea cu Duhul Sfânt și manifestarea darurilor spirituale.
 • Marți: SALVAREA CELOR PIERDUȚI
  Ne rugăm pentru răspândirea Evanghelie, împăcarea oamenilor cu Dumnezeu și extinderea Regatului Său.
 • Miercuri: LIBERTATEA CELOR PERSECUTAȚI
  Ne rugăm pentru mângâierea și drepturile urmașilor lui Isus persecutați, în lume.
 • Joi: SUSȚINEREA ORGANELOR DE STAT
  Ne rugăm pentru organele de stat, trezire spirituală și pace în lume.
 • Vineri: PACEA ISRAELULUI ȘI A LUMII
  Ne rugăm pentru Israel: trezire spirituală și pace.
 • Sâmbătă: BUNĂSTAREA FAMILIILOR NOASTRE
  Ne rugăm pentru bunăstarea noastră și a familiilor noastre: relații, resurse, iertare, protecție.
 • Duminică: ÎNDEPLINIREA PLANULUI DIVIN
  Ne rugăm pentru înțelegerea planului lui Dumnezeu și îndeplinirea dorinței Sale.
Următorii Pași
-1-
Solicită Rugăciune
Echipa noastră se va ruga cu bucurie pentru tine și pentru provocare cu care te confrunți în viață în această perioadă. Poți solicita rugăciune completând și trimițând Formularul de Solicitare a Rugăciunii.
-2-
Ora de Rugăciune
În fiecare sâmbătă seară, la ora 19:00, ne adunăm și petrecem o oră în rugăciune, pentru adunarea săptămânală. Mijlocim pentru cei care slujesc, pentru cei care beneficiază și cerem binecuvântarea și împuternicirea lui Dumnezeu în vederea îndeplinirii misiunii bisericii cu succes. Roagă-te și tu împreună cu noi.
-3-
Grupurile de Rugăciune
Dacă dorești să înveți mai multe despre rugăciune și să trăiești rugăciunea ca mod de viață, înrolează-te într-un Grup de rugăciune. Fie că ești începător și dorești să înveți a te ruga sau simți că ai o chemare pentru a sluji ca mijlocitor în rugăciune, Grupurile de rugăciune sunt excelente pentru a face cunoștință cu oameni ai rugăciunii și pentru a experimenta lucrarea lui Dumnezeu prin rugăciune.
-4-
Echipa de Vis pentru Rugăciune
Pentru cei care simt că sunt chemați să facă o diferență prin rugăciune, există Echipa de Vis pentru Rugăciune care mijlocește în timpul adunării săptămânale atât pentru cei care participă, cât și pentru cei care slujesc. Pentru a învăța mai multe despre modul în care poți sluji în Echipa de Vis pentru Rugăciune, participa la Cursul de Dezvoltare din cadrul Bisericii Filadelfia.