Alătură-ni-te pentru a dărui speranță cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Acțiunea Dăruiește Speranță are în vedere mai mult decât a oferi copiilor cadouri sau ajutor săracilor. Împărtășind dragostea lui Cristos, noi oferim acestor suflete darul speranței pentru restul vieții lor.
Alege să dăruiești
Acțiunea Dăruiește Speranță include diverse categorii de oameni disperați: familii cu copii care trăiesc în sărăcie extremă, persoane de vârsta a treia care supraviețuiesc abandonului și mizeriei, persoane care suferă de boli deosebit de grave lipsite de capacitatea de a lupta pentru viață, etc.
Să împărtășim împreună dragostea lui Dumnezeu luând parte la acțiunea noastră de sărbători ”Dăruiește Speranță”. Adoptând un copil în cadrul acestei acțiuni îi oferi un cadou și faci ca Sărbătoarea Nașterii lui Isus să aibă semnificație pentru a accepta mesajul Lui. Costul unui cadou este de 322.20 lei (EUR 15,00/USD 16,00).
Citește mai mult
CUM POȚI DĂRUI?
Dăruiește așa cum ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru Dăruiește Speranță”, accesând: filadelfia.md/doneaza.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta
Email: info@filadelfia.md
Telefon: +373 22 75 99 45
Dumnezeul speranței să vă umple cu toată bucuria și pacea pe care le facilitează credința; și astfel, speranța voastră să fie abundentă prin acțiunea remarcabilă a Spiritului Sfânt.
Romani 15:13 BVA
Formular Pentru Constatarea Nevoilor
Adresa familiei în nevoie
Imagini cu familia în nevoie: