Familia 1
Anghelina este o minune de copil de 3 anișori, ochi mari și albaștri, o fire independentă dar cu un zâmbet sfios. Acest copilaș trece prin circumstanțe grele legate de sănătatea ei – este bolnavă de leucemie la doar 3 anișori.
Cu câțiva ani în urmă Ruslan, fratele ei mai mare, a fost diagnosticat și el cu leucemie, a urmat un tratament chimic timp de 19 luni și aveau speranța că situația se va îmbunătăți, dar starea lui s-a agravat, medicii constatând un caz rar de leucemie.
Tatăl copiilor a fost nevoit să stea cu cei doi în spital și pentru că lipsea mult de la serviciu a fost concediat. Mama are grijă acasă de ceilalți 6 copii din această familie.
Noi vrem să îi susținem și să le fim alături!
Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 1”
Familia 2

Alexandru la doar 7 ani, luptă cu cancerul. Mama stă cu el în spital iar cele 2 surioare ale lui Alexandru stau cu bunica, pentu că tatăl copiilor i-a părăsit. Această familie luptă și cu sărăcia neavând strictul necesar pentru viață. Să le fim alături!

Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 2”
Familia 3

Această familie luptă cu sărăcia. Tatăl este invalid de gradul 2 și același grad de invaliditate îl are unul din copii. Mama este nevoită să stea acasă cu copiii și doar tatăl lucrează în calitate de paznic. Copiii sunt privați de strictul necesar, iar noi îi putem ajuta!

Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 3”
Familia 4

Tatiana este orfană și credea că își va găsi căldura unui cămin în cadrul familiei pe care a format-o, însă nu a fost așa. A ajuns să-și crească singură cei 3 copii, iar indemnizațiile copiilor este unica ei sursă de venit. Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă cu toate că mama încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei, și să le ofere cel puțin strictul necesar, dar îi este foarte greu chiar și acest lucru...

Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 4”
Familia 5
Victor este un adolescent de 16 ani din Milesti Mici, Ialoveni. Doctorii i-au depistat leucemia mieloblastică la vârsta de 9 ani și au urmat 5 ani de chimioterapii, spitalizări și lupte pentru viață. După această perioadă starea lui s-a agravat. În spital stă cu bunica care l-a crescut de mic, iar mama are grijă de cele 2 surori mai mici ale lui Victor.
Adolescentul are nevoie de transplant de celule stem și îngrijire spitalizată peste hotare.
Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 5”
Familia 6
Această mamă singură își crește fetița de 2 ani confruntându-se cu mari greutăți din cauza condițiilor de trai deplorabile, ceilalți 3 copii au fost plasați într-un centru de plasament. Cu toate că muncește, ceea ce pentru mulți este strictul necesar, pentru ea este un lux.
Fructifică oportunitatea de a fi parte a acestei acțiuni nobile contribuind financiar cu titlu de donație: ”Dăruiește Speranță - Familia 6”