Asistăm Refugiați din ucraina
Dacă știți cine are nevoie de ASISTENȚĂ (cazare, etc.), completați formularul!
Comunitatea Credinței – Biserica Filadelfia este alături de oamenii din Ucraina greu încercați, refugiați din cauza vărsării de sânge: cu rugăciune și acțiune! Dăm dovadă de compasiune față de acești oameni prețioși (mamele cu copii și persoanele înaintate în vârstă au prioritate) și le oferim, în limita posibilităților:

  1. Adăpost în familiile de la Centrul Creștin ”Betania” (fondat și administrat de Biserica Filadelfia), precum și în familiile credincioșilor din biserica noastră.
  2. Hrană: cei caziați la Centrul Creștin ”Betania” servesc mesele la cantina Liceului nostru, iar cei cazați în familiile credincioșilor servesc mesele în acele locuințe.
  3. Medicamente: doctorii noștri consultă pe cei cu probleme de sănătate, le prescriu rețete pentru medicamente și le oferim medicamentele prescrise.
  4. Condiții de igienă personală: persoanele refugiate cazate la noi primesc bunurile necesare pentru îngrijirea igienei personale (săpun, șampon, pastă de dinți, etc.)
  5. Asistență psihico-spirituală: atât consilierii noștri spirituali cât și psihologii Liceului nostru oferă consiliere persoanelor refugiate, cazate la noi în spiritul principiilor și valorilor lui Dumnezeu și al Evangheliei Domnului Isus Cristos.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru privilegiul de a oferi ospitalitate și ajutor refugiaților ucranieni și ne exprimăm recunoștința față de toți cei care contribuie spiritual, fizic, financiar, etc., făcând posibilă extinderea slujirii noastre! Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod abundent!

Dacă aveți posibilitatea de a asigura adăpost refugiaților, contactați-ne:

Nr. de telefon: +373 62 162 59

Email: info@filadelfia.md.