Ce este Conferința ÎMPREUNĂ?
Conferința Femeilor
Ne-am obișnuit cu acest eveniment anual de suflet, dar mai mult decât un obicei frumos, Conferința Femeilor Împreună ne adună pentru a ne edifica, relaxa, revigora, încuraja și sfătui una pe alta! Celebrăm în mijlocul luptei pentru că vrem să învățam să ne trăim viața alegând bucuria și pășind prin credință înainte! Lupta nu s-a sfârșit, însă noi celebrăm prin credință biruința! Provocările vin și pleacă însă atitudinea noastră față de aceste provocări face diferența!
Invitați Speciali
 • Stacie Cathcart
  Directorul departamentului de femei „BLOOM WOMEN”, al districtului North Texas, Assemblies of God, SUA.
 • Gwen Miller
  Director Executiv al organizației “Alive at Last”, organizație care lucrează cu femei exploatate și traficate; slujește împreună cu soțul ei ca și pastori ai bisericii “The Chapel” din Keller, Texas, SUA.
 • Carla Phillips
  Conduce lucrarea cu femeile „Women of Design”, Co-Pastor al bisericii „First Assembly of God” în Palmer, Texas, SUA.
 • Johnna Baze
  Lider Regional în lucrarea cu femeile, BLOOM WOMEN; Co-Pastor al bisericii „Faith Assembly of God” din Carthage, Texas, SUA.
 • Aniela Chis
  Director al departamentului de Parteneriate în organizația “Human Coalition”, organizație care promovează mișcarea „Pro-Life” (împotriva avortului) și vorbitoare la diferite conferințe, SUA.
 • Danita Whyte
  Director Media, creator de conținut Social Media și fotograf. Slujește în biserica “City on a Hill” din Palmer, Texas in Echipa Cafe si Echipa Media.
Programul Conferinței
Sâmbătă, 11 mai
08:00 Înregistrare, Socializare
09:00 Timp de Laudă și Închinare
09:15 Sesiune plenară 1: "Drumul spre vindecare"
10:30 Pauza de cafea
11:00 Ateliere
12:00 Pauza de prânz
13:00 Sesiune plenară 2: "Succes fără feminism"
13:45 Sesiune Q & A
15:00 Încheierea Conferinței

*Programul poate suferi schimbări.
Ateliere
Fii excepție de la “regulă” (clasa VI-IX)
Despre instinctul ”turmei” se discută mult, iar adolescenții încearcă să nu acționeze ca toți, ci să fie excepții ajungând în alt val la fel de periculos... Adolescența este perioada care te pregătește de cele mai importante decizii pe care urmează să le iei în viață, deaceea este foarte important să știm cum să fii excepție de la “regulă” păstrând valorile și identitatea ta de preț. Despre aceasta vom discuta la acest atelier!
Dincolo de așteptare (necăsătorite 16+)
Nu uita că așteptarea căsătoriei nu este o stație de tren, în care aproape că nu ai ce face decât să aștepți sau maxim să citești o carte! În căsnicie vei fi exact cine ești când ești singură! Nu negăm așteptarea, însă ea nu trebuie să devină un blocaj, ci o aventură frumoasă de creștere și dezvoltare!
Algoritmul căsniciei (căsătorite sau logodite)
Formulă magică nu există, însă există un algoritm sănătos! Căsnicia este mediul în care atmosfera de “acasă” depind foarte mult de tine, dragă soție și mamă! Haideți să discutăm despre rolul nostru și privilegiul de a crea armonia în familie!
Îmbătrânește frumos (50+)
De ce bătrânețea este un cuvânt de temut? Prea mult negativism i s-a atribuit acestui sezon pe care il putem fructifica și trăi din plin în pofida greutăților. Sezonul acesta nu este mai puțin important decât altele. Acum, când înțelegi mai bine ce contează cu adevărat, poți face ceea ce contează!
Contribuția de Participare

Întrebări Frecvente
Nu se oferă servicii de supraveghere a copiilor. Deoarece suntem preocupați pentru a crea un mediu scutit de tot ceea ce îți poate devia atenția, nu puteți aduce și copii sau bebelușii.