Echipa de vis

Ce este Echipa de vis?
Echipa de vis este un grup de oameni extraordinari care și-au descoperit darurile și pasiunile cu care au fost înzestrați de Creator și slujesc cu ele în mod activ. Începând cu crearea unei atmosfere confortabile de bun venit (Echipa de Ospitalitate), îndrumarea noii generații spre Isus (Echipa pentru Copii, pentru Tineret), pregătirea unei adunări dinamice (Echipa pentru Adunări), până la administrarea barierelor interpersonale și dezvoltarea relațiilor sănătoase (Echipa pentru Grupuri) Echipa de Vis este de neoprit în avansarea regatului lui Dumnezeu. Poți opta pentru a face parte din Echipa de Vis.
Înscrie-te la Curs
Misiunea Echipei de Vis
Misiunea noastră este cea de a consolida Comunitatea Credinței Filadelfia prin asistarea fiecărei persoane în procesul de îndeplinire a chemării pe care a primit-o, slujind pentru a face o diferență în Numele lui Cristos.
Fă parte dint-o Echipă de Vis
Pentru a face parte din Echipa de Vis, trebuie să parcurgi Cursul de Dezvoltare Personală. Acest Curs a fost conceput pentru a te ajuta să explorezi Biserica Filadelfia, să-ți descoperi scopul, să-ți dezvolți capacitatea de a influența oamenii și să faci parte din Echipa de Vis a comunității noastre. Înscrie-te acum pentru a parcurge acest Curs.