Bugetul tratamentului unui vârstnic sărac

Noi credem că fiecare persoană înaintată în vârstă trebuie să se bucure de condiții decente pentru viață. Grație generozității oamenilor ca tine, Biserica Filadelfia îi poate ajuta pe vârstnicii care trăiesc în sărăcie extremă oferindu-le buget pentru tratament medical, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Apreciem faptul că din abundența pe care ți-a oferit-o Dumnezeu în acest an, ai decis să dăruiești vârstnicilor care trăiesc în sărăcie extremă.

Dăruind pentru tratament medical, persoana vârstnică va beneficia de:
– O experiență memorabilă experimentând calitatea tratamentului medical în cadrul unei clinici private, asistați de voluntarii Bisericii Filadelfia
– Binecuvântarea de a primi îngrijire medicală de înaltă calitate
– Grija liderilor de la Bisericii Filadelfia pentru a o conduce la Isus

Bugetul tratamentului medical a unui vârstnic
Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru bugetul tratamentului medical a unui vârstnic”

Donație întreagă sugerată: 7000 lei (€ 345)

Donație parțială sugerată: orice sumă

Donează aici

Întrebări frecvente:

1Cine decide care vârstnic va primi buget pentru tratament medical?

Biserica Filadelfia administrează un proces de identificare a vârstnicilor care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, care constă în primirea cererilor și a sesizărilor, verificarea situației la fața locului și aprobarea fiecărui beneficiar în parte.

2În ce mod va fi luată decizia privind tratamentul medical?

Administrația Bisericii va lua în considerare recomandările medicilor de familie a persoanelor vârstnice.

3Unde ajung banii pe care îi donez?

Banii pe care îi donați sunt contabilizați în cadrul Departamentului Administrativ al Bisericii Filadelfia, în sub-contul special al bugetului pentru tratament medical a vârstnicilor săraci. Aceste fonduri sunt destinate în mod exclusiv tratamentul medical pentru vârstnicii din această categorie.

4Ce înseamnă donație parțială?

Ideea de donație parțială constă în contribuția colectivă a mai multor donori pentru bugetul necesar pentru tratamentul medical a unui vârstnic sărac.

5Aș putea dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului?

Da, desigur, puteți dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru întreținerea copiilor săraci (haine, hrană, educație, etc.)