ADUNĂRI ONLINE PENTRU OAMENI OFFLINE

Oferă unei persoane vulnerabile oportunitatea de a participa la adunările online ale Bisericii Filadelfia!

Situația pandemică din Republica Moldova este critică, cu aproape 220.000 de persoane infectate, dintre care 4.661 decedate, vedeți statistici, aici. De la data de 01 aprilie, 2021 autoritățile au hotărât sistarea temporară a adunărilor (slujbelor religioase) în spațiile bisericii, vedeți hotărârea CESP a municipiului Chișinău, aici.

Așadar, Biserica Filadelfia trece din nou la adunări online, live (în direct) pentru o perioadă pe care nu o putem determina acum. Pe lângă faptul că adunările virtuale nu pot nici pe departe înlocui adunările cu prezență fizică, avem un număr mare de oameni dedicați comunității noastre spirituale care nu au acces la internet.

Cu doar 4080 lei ($230 sau €195) poți oferi o tabletă unui frate sau unei surori de credință, care trăiește în condiții foarte limitate. Îi oferi în acest mod oportunitatea de a participa la adunările online, live (în direct) împreună cu familia sa. Tabletele vor fi proprietatea Bisericii Filadelfia și vor fi date în folosință în baza unui act de predare-primire. Biserica va asigura și abonament pentru internet.

Poți contribui financiar, pentru cumpărarea tabletelor, cu titlul „donație pentru tablete”, aici.