Alătură-te nouă pentru a dărui speranță cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Acțiunea Dăruiește Speranță are în vedere mai mult decât a oferi copiilor cadouri sau ajutor săracilor. Împărtășind dragostea lui Cristos, noi oferim acestor suflete darul speranței pentru restul vieții lor.

Copiii (3-12 ani) vor participa la programul special organizat cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului în două schimburi: vineri, 18 decembrie, ora 17:00 și sâmbătă, 19 decembrie, ora 12:00. Programul va oferi copiilor o experiență veselă memorabilă și va include o prezentare eficientă a mesajului lui Isus, pe înțelesul lor. Anticipăm să participe 450 de copii în total.

ALEGE SĂ DĂRUIEȘTI

Poți împărtăși dragostea lui Dumnezeu prin satisfacerea nevoilor fizice și spirituale ale oamenilor din jur luând parte la acțiunea noastră de sărbători Dăruiește Speranță. Adoptând un copil prin acțiunea Dăruiește Speranță, îi vei oferi un cadou pentru a face ca Sărbătoarea Nașterii lui Isus să aibă semnificație și să accepte mesajul Lui. Costul unui cadou este de 100,00 lei (EUR 5,00/USD 6,00), la care se adaugă 25 lei, prețul biletului de acces la Evenimentul Copiilor (pentru responsabilizarea participării). Vezi albumul foto ”Dăruiește Speranță” 2019, aici.
Vezi conținutul unui cadou, aici.

CUM POȚI DĂRUI?

Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru Dăruiește Speranță”, alegând opțiunea preferată, aici.

ALTE OPORTUNITĂȚI

Acțiunea Dăruiește Speranță include diverse categorii de oameni disperați: familii cu copii care trăiesc în sărăcie extremă, persoane de vârsta a treia care supraviețuiesc cu greu abandonului și mizeriei, persoane care suferă de boli deosebit de grave lipsite de capacitatea de a lupta pentru viață, etc. 

Recomandă oameni din aceste categorii pentru a fi ajutați, completând formularul, aici.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin email: info@filadelfia.md sau telefonând la nr. +373 22 75 99 45.

„Dumnezeul speranței să vă umple cu toată bucuria și pacea pe care le facilitează credința;
și astfel, speranța voastră să fie abundentă prin acțiunea remarcabilă a Spiritului Sfânt.”
(Romani 15:13 BVA)