Sobă pentru o familie săracă

Noi credem că fiecare familie trebuie să se bucure de condiții decente pentru viață. Grație generozității oamenilor ca tine, Biserica Filadelfia poate ajuta familiile cu copii care trăiesc în sărăcie extremă sobă de gătit și încălzit, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Apreciem faptul că din abundența pe care ți-a oferit-o Dumnezeu în acest an, ai decis să dăruiești familiilor care trăiesc în sărăcie extremă.

Dăruind pentru o sobă, familia săracă va beneficia de:
– O experiență memorabilă când voluntarii Bisericii Filadelfia vor livra și instala soba în casă
– Binecuvântarea de avea sobă nouă care încălzește locuința în timp ce gătesc
– Grija liderilor de la Biserica Filadelfia pentru a o conduce la Isus

Sobă pentru o familie săracă
Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru sobă”

Donație întreagă sugerată: 10700 lei (€ 530)

Donație parțială sugerată: orice sumă

Donează aici

Întrebări frecvente:

1Cine decide care familie va beneficia de sobă?

Biserica Filadelfia administrează un proces de identificare a familiilor care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, care constă în primirea cererilor și a sesizărilor, verificarea situației la fața locului și aprobarea fiecărui beneficiar în parte.

2În ce mod va fi achiziționată soba nouă?

Administrația Bisericii negociază cu magazinele specializate cele mai bune prețuri, pentru sobele de care vor beneficia familiile care trăiesc în sărăcie extremă.

3Unde ajung banii pe care îi donez?

Banii pe care îi donați sunt contabilizați în cadrul Departamentului Administrativ al Bisericii Filadelfia, în sub-contul special al sobelor pentru familiile sărace. Aceste fonduri sunt destinate în mod exclusiv sobelor pentru familiile din această categorie.

4Ce înseamnă donație parțială?

Ideea de donație parțială constă în contribuția colectivă a mai multor donori pentru o sobă necesară unei familii sărace.

5Aș putea dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului?

Da, desigur, puteți dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru întreținerea copiilor săraci (haine, hrană, educație, etc.)