Motion Night

Bine ai venit!
Noi suntem grupul de tineri ai Bisericii Filadelfia, din Chișinău. Suntem o comunitate activă care este convinsă că poate influența mediul în care se află și activează, la toate nivelele ei.
Da, ai înțeles corect, noi credem într-o viață trăită la modul absolut, cu impact asupra mediului înconjurător. De ce nu te-ai alătura mișcării noastre?
Ne-ar face mare plăcere să te întâlnim și să te cunoaștem!
Scopul nostru este să devenim urmași devotați ai lui Isus! Ne dorim ca împreună, să dezvoltăm o relație autentică cu Dumnezeu și să facem parte dintr-o Biserică vie!
În fiecare a doua joi din lună, organizăm evenimente dedicate tinerilor! Ne întâlnim, socializăm, Îl lăudăm pe Dumnezeu și luăm învățături și idei practice din Cuvântul Său – Biblia!

Atmosfera evenimentelor noastre este hyper prietenoasă, nu implică obligațiuni (în afară de cea a bunului simț), veselă, dinamică și cel mai important – AUTENTICĂ. De ce NU ai vizita măcar o dată evenimentul nostru?
 
Programul „Motion Night” începe la ora 18:30, dar ești invitat să vii mai devreme pentru a beneficia de socializarea dinaintea evenimentului, acolo unde vei putea cunoaște tineri cu experiențe și istorii de viață incredibile (și unde vei putea împărtăși și istoria ta), poți participa la activitățile și jocurile organizate, ori, pur și simplu să savurezi un ceai gustos sau o cafea aromată.
Apropo, simte-te liber să vii împreună cu prietenii tăi!
 
Fiecare din noi a fost pus în locul acesta, în timpul acesta cu un scop! Da! Tu faci parte din Planul lui Dumnezeu! De unde știm? În cartea Faptele Apostolilor 17:26 este scris ” Dintr-un singur om, El a făcut ca pământul să fie locuit de toate națiunile existente acum pe el; și le-a stabilit anticipat atât timpul, cât și zona lor de existență.
-DE CE?
-„Le-a oferit astfel (oamenilor) posibilitatea să Îl caute și să încerce să Îl identifice, chiar dacă El nu este departe de niciunul dintre noi.”
Împreună Îl cunoaștem pe DUMNEZEU,
experimentăm LIBERTATEA, BUCURIA și FERICIREA,
ne descoperim SCOPUL, 
trăim viața aceasta la modul absolut și
influențăm această lume!
 
Programul Motion Night în perioada toamnă/ iarnă:
Joi, 14 noiembrie
18:30-20:00
Joi, 19 decembrie
18:30-20:00
Joi, 9 ianuarie
18:30-20:00
Joi, 13 februarie
18:30-20:00

This post is also available in: Румынский