Radio

EMISIUNI

Între DA și Nu

Tinerețea este vârsta în care trebuie să spui “Da” sau “Nu” în fața unor importante provocări ale vieții. Între “Da” și “Nu” sunt sunt confuzii, compromisuri și frământări. “Între DA și NU”-emisiunea care te ajută să iei hotărâri corecte.

Arhiva emisiunilor “Între DA și Nu”!

BijuteriiPeGratis

Bijuterii pe GRATIS

Noi te invităm la un shoping pe cinste! Cumperi azi dar nu achiți nici mâine, nici poimâine, pentru că sunt “Bijuterii pe gratis”
Emisiunea care-ți divulgă prețul feminității biblice.

Emisiuni

START

Pe care pistă începi a alerga când viața îți dă ghiont să-ți alegi profesia? Împreună cercetăm toate oportunitățile pe care le ai! Toate profesiile lumii la START!

Emisiuni

Cerul din tine

Ce ne-am face , noi, oamenii fără suflet sau fără… cer…? Lipstiți de vise, de speranțe… Cât timp ne va lua până vom deveni șterși, rigizi și reci?
Tragedia existenței ar fi să pierdem cerul, dar și mai tragic ar fi să nu-l descoperim niciodată!

Descoperă “Cerul din tine”

Emisiuni

Știri din Lumea Creștină

Știri din lumea creștină – informații care vă pot ajuta să direcționați rugăciunile voastre în punctele fierbinți ale lumii.

Emisiuni

Făgăduințe Eterne

Făgăduințe eterne pentru viața modernă în fiecare zi! Citește Scriptura împreună cu noi și descoperă ce ți-a promis Dumnezeu!

Emisiuni

Vieți Transformate

Emisiuni

RADIO

Radio “Filadelfia” – Ecoul Cerului în fiecare casă!

Stația radio:
Acum ascultați:

Puteți asculta Radio FILADELFIA la calculatorul Dvs fără a accesa această pagină. Deschideți sau salvați fișierul propus în orice player.

Ne puteți asculta și la diferite aparate mobile.

Android iPhone/iPad
Nokia
BlackBerry
Winamp
MPlayer
Real One
QuickTime
iTunes
Port 80