FILADELFIA KIDS-PREȘCOLARI

Începând cu bebelușii, noi prețuim copiii în biserica noastră și le oferim condiții decente, supraveghere excelentă și program memorabil.

Condiții pentru copiii mici

Pentru copiii până la vârsta de 3 ani, oferim două camere special amenajate, în care unul dintre părinți își supraveghează copilul în părtășie cu alți părinți, experimentând adunarea (camerele sunt echipate cu sistem audio).

Condiții pentru copiii preșcolari

Copiii de vârstă preșcolară sunt angajați mai mult în viața bisericii, prin interacțiune, povestiri biblice, activități practice (lucru manual) și cântece. De asemenea ei dezvoltă relații cu alți copii și cu liderii.

Binecuvântarea/dedicarea copiilor

Părinții lui Isus l-au dedicat lui Dumnezeu (Luca 2:22-40) când El era copil. În vremea când Isus învăța oamenii în Israel, părinții își aduceau copiii pentru a fi binecuvântați de Isus (Matei 19:13-15; Luca 18:15-18). Din dorința de a urma acest model biblic, în Biserica Filadelfia oferim părinților oportunitatea de a-și aduce copiii pentru a fi dedicați lui Dumnezeu și ne rugăm pentru binecuvântarea lor. Te poți înregistra pentru a aduce copilul să fie dedicat, aici.