Biserica Filadelfia este animată misiunea încredințată de Domnul Isus – responsabilitatea uceniciei. Noi definim ucenicia ca fiind procesul divin de transformarea a oamenilor care trăiesc în dezacord cu Dumnezeu, în urmași devotați ai Domnului Isus. Ea este mișcarea spirituală, pe care avem privilegiul de a o înlesni și cultiva, care din perspectiva noastră are trei etape: (a) evanghelizarea – atragerea oaspeților pentru prima dată la o adunare, (b) asimilarea – influențarea oaspeților să revină și să devină participanți frecvenți la adunări, și (c) ucenicia – transformarea participanților frecvenți în parteneri și ucenici devotați.

Zilele Mari ale bisericii sunt cele mai potrivite trei duminici ale anului în care pregătim și motivăm întreaga biserică pentru a aduce, a primi și a asimila un număr cât mai mare de necredincioși. Calendarul de slujire al Bisericii Filadelfia include trei Zile Mari: Marea Zi a Recunoștinței (toamna), Marea Zi a Mamei (primăvara), și Marea Zi a Jubileului (vara).

Puteți investi pentru Marea Zi, împreună cu Biserica Filadelfia, aici. Pentru a afla detalii cu privire la această strategie, contactați: office@filadelfia.md