Bine ai venit!

Motion Camp 2022 este mai mult decât o tabără pentru tineret care se desfășoară anual, mai mult decât relaxare, distracție în aer liber și discuții la rug! Este o perioadă în care creăm relații de durată, relații sănătoase, creștem spiritual, ne dezvoltăm, TOȚI, adunați ÎMPREUNĂ, râdem, ne susținem și devenim mai buni!

Noi suntem în procesul de organizare a unei săptămâni memorabile din viața ta, cu participare fizică. Înregistrează-te aici: LINK.

În aceste 5 zile, ca și participant, poți beneficia de o atmosferă prietenoasă, conținut relevant, contemporan, muzică vibrantă, activități distractive și oportunitatea de a deveni parte a unei comunități de acțiune, care schimbă vieți, influențează, susține, se dezvoltă și slujește unui Măreț Creator.

Noi știm că aceasta este voia lui Dumnezeu. Impactul pe care îl putem avea împreună, în unitate este DINCOLO de orice imaginație. Suntem nerăbdători să fim inspirați și împuterniciți pentru a fi agenții lui Dumnezeu pentru transformarea familiilor noastre, a Grupurilor noastre de tineret, a bisericilor și orașelor noastre prin puterea prezenței Sale.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1.Trebuie să mă înregistrez acum, sau mă pot înregistra la intrare?
Locurile sunt limitate și nimeni nu-ți garantează că vor fi locuri libere în ultima zi de înregistrare la Motion Camp 2022. Pentru a- ți rezerva locul, trebuie să te înregistrezi, aici: inregistrare-motion.

2. Care este suma pentru înscriere la Motion Camp?
Pentru înscriere trebuie să contribuiți cu suma de 1700 lei, cu titlul de „Donație pentru MOTION Camp”, aici. Această sumă este nerambursabilă.

3. Se oferă sponsorizări pentru a acoperi o parte din taxa de participare?
Nu vrem ca doar din motive financiare să nu poți participa la Motion Camp… Dacă ai nevoie de sponsorizare, completează o cerere, aici: sponsorizare-motion.

4. Pe cine trebuie să contactez, în cazul în care am o întrebare cu privire la înregistrare?
Pentru orice întrebare cu privire la înregistrare, contactează liderul responsabil la numărul de telefon 060230330 sau info@filadelfia.md.

5.Unde va avea loc Motion Camp 2022?
Anul acesta Motion Camp 2022 va avea loc într-un campus din raionul Cahul, Republica Moldova.

6.În ce mod aș putea contribui?
Poți contribui în vederea organizării acestei tabere, susținând în rugăciune, contribuind financiar, cu titlul de „donație pentru MOTION Camp”, aici.

7. Ce trebuie să am cu mine?
Obiecte pentru igienă personală (prosop,periuță și pastă de dinți, săpun, pieptene); Lenjerie de pat(față de pernă, cearșaf, plic pentru plapumă); Pelerină de ploaie; Echipament de sport; Haine și încălțăminte de schimb (pentru timp călduros și serile răcoroase); Costum de baie(pentru piscină); Sticlă pentru apă potabilă (personală); Certificat medical, eliberat de medicul de familie cu 3 zile înainte de data plecării.

8. Cum trebuie să mă îmbrac la tabără?
Ținuta este lejeră, de fiecare zi. Este bine să ai cu tine o bluză, pentru eventualitatea senzației de frig și haine sport, pentru unele competiții și activități sportive.