Continuăm sa urmărim același scop prin acțiunile noastre și anume “Să-l glorificam pe Dumnezeu“.
 
Săptămâna precedenta am continuat activitățile la școala locală prin predarea lecțiilor biblice, de asemenea, împreună cu întreagă echipa am organizat clinica, acesta presupune spălarea picioarelor la copii, prelucrarea rănilor și înlăturarea viermilor din tălpile acestora.
 

 
Dumnezeu ne-a oferit o oportunitate extraordinară. Timp de 7 zile l-am mărturisit pe Isus într-o școală cu elevi preponderent de religie musulmană. Marți am organizat o ora speciala de rugăciune, lauda și închinare la adresa lui Dumnezeu, în cadrul căreia am experimentat împreună prezenta și dragostea Lui. Directorul școlii ne-a anunțat după câteva zile ca a fost telefonat de părinți care cu bucurie spuneau ca copii lor s-au schimbat, unii au început sa doarmă liniștit noaptea, să învețe mai bine, precum ca și alte probleme din viețile lor s-au rezolvat. Glorificat fie Numele lui Dumnezeu pentru lucrările sale minunate.
 
Pentru că dorim ca câți mai mulți oameni să devină urmași dedicați ai lui Isus, sâmbătă am ieșit în strada pentru a vesti Evanghelia. Le-am vorbit oamenilor despre Isus și ne-am rugat împreună cu ei, iar doua personae și-au dedicat viata lui Isus. Duminică Georgeta Trestian și Lilia au împărtășit cuvântul Lui Dumnezeu in două biserici.
 
Construcția casei este aproape de sfârșit, luni vom face deschiderea. Anunțăm cu bucurie că mama cu cei 7 copii au venit Duminică la adunarea bisericii pentru prima data . Slăvit să fie Dumnezeu.
 
Rugați-vă în continuare pentru protecția noastră, ca Duhul Sfânt sa cerceteze pe cei care au auzit Cuvântul Lui Dumnezeu, binecuvântarea bisericii de aici și oameni dedicați pentru Isus.
 
Georgeta Moisei