Online English Juniors’ Club 2021

SCOPUL NOSTRU: Ajutăm copiii să-și atingă potențialul maxim. Instructori din S.U.A. în parteneriat cu voluntari de la Liceul Moldo-Finlandez și Biserica Filadelfia oferă copiilor experiențe distractive pentru învățarea/practicarea limbii engleze, în persoană și (dacă pandemia te împiedică) online.

PERIOADA: 01-25 iunie, de luni până vineri.

GRUPELE DE VÂRSTĂ: 5-6 ani; 7-8 ani; 9-10 ani; 11-12 ani

MODUL DE ORGANIZARE: maximum 10 copii într-o grupă de vârstă, instruiți cu dragoste și bucurie de minimum un instructor din S.U.A. și unul din Republica Moldova.

PLATFORMA ȘI ORARUL: Sesiunile Online English Juniors’ Club vor avea loc pe platforma ZOOM, de luni până vineri, ora 20:00.

ÎNREGISTRARE: Pentru a vă înregistra, accesați acest link.

CONDIȚII TEHNICE NECESARE: Participanții trebuie să dispună de calculator sau tabletă cu cameră video rezonabilă, conexiune bună la internet și cont (cu numele si prenumele) pe ZOOM, vedeți: https://zoom.us/

MĂSURI DE SECURITATE: Securitatea copiilor și a familiilor este prioritatea noastră. Instructorii sunt persoane demne de încredere, s-au angajat pentru a păstra confidențialitatea informațiilor despre copii și despre familiilor lor.

PERSOANELE DE CONTACT: Pentru informații suplimentare telefonați lui Florin, nr. 069066727‬ sau Victoriei, nr. 60200480‬

CONTRIBUȚIA DE PARTICIPARE: Contribuiți cu 50 lei/copil/săptămână cu titlu de donație, accesând: filadelfia.md/doneaza