Încălțăminte de iarnă pentru un vârstnic sărac

Noi credem că fiecare persoană înaintată în vârstă trebuie să se bucure de condiții decente pentru viață. Grație generozității oamenilor ca tine, Biserica Filadelfia îi poate ajuta pe vârstnicii care trăiesc în sărăcie extremă oferindu-le încălțăminte de iarnă, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Apreciem faptul că din abundența pe care ți-a oferit-o Dumnezeu în acest an, ai decis să dăruiești vârstnicilor care trăiesc în sărăcie extremă.

Dăruind pentru încălțăminte de iarnă, persoana vârstnică va beneficia de:
– O experiență memorabilă primind încălțămintea înmânată de voluntarii Bisericii Filadelfia
– Binecuvântarea de a purta încălțăminte călduroasă în sezonul rece
– Grija liderilor de la Bisericii Filadelfia pentru a o conduce la Isus

Încălțăminte pentru un vârstnic sărac
Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru încălțămintea unui vârstnic”

Donație întreagă sugerată: 1100 lei (€ 55)

Donație parțială sugerată: orice sumă

Donează aici

Întrebări frecvente:

1Cine decide care vârstnic va primi încălțămintea?

Biserica Filadelfia administrează un proces de identificare a vârstnicilor care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, care constă în primirea cererilor și a sesizărilor, verificarea situației la fața locului și aprobarea fiecărui beneficiar în parte.

2În ce mod va fi selectată și cumpărată încălțămintea?

Administrația Bisericii negociază cu magazinele de încălțăminte cele mai bune prețuri pentru încălțăminte de calitate, conform mărimilor necesare.

3Unde ajung banii pe care îi donez?

Banii pe care îi donați sunt contabilizați în cadrul Departamentului Administrativ al Bisericii Filadelfia, în sub-contul special al încălțămintei de iarnă pentru vârstnicii săraci. Aceste fonduri sunt destinate în mod exclusiv încălțămintei de iarnă pentru vârstnicii din această categorie.

4Ce înseamnă donație parțială?

Ideea de donație parțială constă în contribuția colectivă a mai multor donori pentru încălțămintea de iarnă a unui vârstnic sărac.

5Aș putea dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului?

Da, desigur, puteți dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru întreținerea copiilor săraci (haine, hrană, educație, etc.)