Încălțăminte de iarnă pentru un copil

Noi credem că fiecare copil trebuie să se bucure de condiții decente pentru dezvoltare. Grație generozității oamenilor ca tine, Biserica Filadelfia îi poate ajuta pe copiii care trăiesc în sărăcie extremă oferindu-le încălțăminte de iarnă, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Apreciem faptul că din abundența pe care ți-a oferit-o Dumnezeu în acest an, ai decis să dăruiești copiilor care trăiesc în sărăcie extremă.

Dăruind pentru încălțăminte de iarnă, copilul va beneficia de:
– O experiență memorabilă primind încălțămintea înmânată de voluntarii Bisericii Filadelfia
– Oportunitatea de a frecventa grădinița sau școala având încălțăminte călduroasă
– Grija liderilor de la Filadelfia Kids pentru a-L conduce la Isus

Încălțăminte pentru un copil sărac
Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru încălțămintea unui copil”

Donație întreagă sugerată: 1100 lei (€ 55)

Donație parțială sugerată: orice sumă

Donează aici

Întrebări frecvente

1Cine decide care copil va primi încălțămintea?

Biserica Filadelfia administrează un proces de identificare a copiilor care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, care constă în primirea cererilor și a sesizărilor, verificarea situației la fața locului și aprobarea fiecărui beneficiar în parte.

2În ce mod va fi selectată și cumpărată încălțămintea?

Administrația Bisericii negociază cu magazinele de încălțăminte cele mai bune prețuri pentru încălțăminte de calitate, conform mărimilor necesare.

3Unde ajung banii pe care îi donez?

Banii pe care îi donați sunt contabilizați în cadrul Departamentului Administrativ al Bisericii Filadelfia, în sub-contul special al încălțămintei de iarnă pentru copiii săraci. Aceste fonduri sunt destinate în mod exclusiv încălțămintei de iarnă pentru copiii din această categorie.

4Ce înseamnă donație parțială?

Ideea de donație parțială constă în contribuția colectivă a mai multor donori pentru încălțămintea de iarnă a unui copil sărac.

5Aș putea dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului?

Da, desigur, puteți dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru întreținerea copiilor săraci (haine, hrană, educație, etc.)