PRELEGEREA NR. 5: INFLUENŢA GLOBALĂ

Prelegerea 1 pentru tipar aici.
Prelegerea 2 pentru tipar aici.
Prelegerea 3 pentru tipar aici.
Prelegerea 4 pentru tipar aici.
Prelegerea 5 pentru tipar aici.Sosirea lui Isus în lume a semnalat sfârșitul modelului templului și începutul a ceva absolut nou. Isus i-a instruit pe urmașii Săi să se iubească unii pe alții și să-i iubească pe cei care nu le vor răspunde cu dragoste. De-a lungul vremurilor, traversând diferite culturi, diferite biserici au încercat să trăiască acest principiu în diferite modalități. Moldova trip planner Însă când reduci Biserica la esența ei minimă, ea este un grup de oameni care fac tot ceea ce pot mai bine pentru a-L urma pe Isus, care credem că a fost trimis de Dumnezeu pentru a pregăti calea spre EL.

Întrebări pentru discuție:

1. Când auzi expresia „Dumnezeu iubește lumea” la ce te gândești? De ce?
2. Din ce cauză crezi că cei mai mulți credincioși, din cele mai multe biserici, fac totul ca să supraviețuiască în lume cu Isus, nu ca să cucerească lumea pentru El?
3. Pastorul a spus: „credincioșii, nu Duhul Sfănt, trebuie să facă totul pentru a atrage oameni la Isus”. Ești tentat să-I ceri Duhului Sfănt să facă ceea ce ar trebui să faci tu? Ce poți face?
4. Evanghelizarea include demonstrarea dragostei lui Dumnezeu față de cei necredincioși, în mod practic. Înțelegeai până acum că refuzând să fii generos cu cei pe care dorești să-i atragi la Isus, reduceai misiunea la o teorie religioasă neeficientă?
5. Biserica Filadelfia mobilizează participanții pentru a influența lumea prin generozitate. Este acesta un motiv pentru a prețui această biserică?

Să acționăm:

Sosirea lui Isus în lume a semnalat sfârșitul modelului templului și începutul a ceva absolut nou – o nouă perspectivă: influență globală. În cadrul Bisericii Filadelfia noi facem totul pentru a-i mobiliza pe oameni în vederea câștigării celor necredincioși de aproape și de departe. Să contribuim cu toții pentru a influența câți mai mulți oameni să-L urmeze pe Isus!Prelegerea 1 pentru tipar aici.
Prelegerea 2 pentru tipar aici.
Prelegerea 3 pentru tipar aici.
Prelegerea 4 pentru tipar aici.
Prelegerea 5 pentru tipar aici.


Prelegerea 1 – „Absolut Nou


Prelegerea 2 – „Spiritualitate portabilă


Prelegerea 3 – „Formare relațională


Prelegerea 4 – „Slujirea universală


Prelegerea 5 – „Influenţa globală/strong>”

This post is also available in: Rusă