Haine de iarnă pentru un copil sărac

WhatsApp Image 2020-12-11 at 17.19.39

Noi credem că fiecare copil trebuie să se bucure de condiții decente pentru dezvoltare. Grație generozității oamenilor ca tine, Biserica Filadelfia îi poate ajuta pe copiii care trăiesc în sărăcie extremă oferindu-le haine de iarnă, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Apreciem faptul că din abundența pe care ți-a oferit-o Dumnezeu în acest an, ai decis să dăruiești copiilor care trăiesc în sărăcie extremă.

Dăruind pentru haine de iarnă, copilul va beneficia de:
– O experiență memorabilă primind haine de iarnă înmânate de voluntarii Bisericii Filadelfia
– Oportunitatea de a frecventa grădinița sau școala având haine călduroase
– Grija liderilor de la Filadelfia Kids pentru a-L conduce la Isus

Haine de iarnă pentru un copil sărac
Dăruiește atât cât ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru hainele unui copil”

Donație întreagă sugerată: 3450 lei (€ 170)

Donație parțială sugerată: orice sumă

Donează aici

Întrebări frecvente:

1Cine decide care copil va primi hainele?

Biserica Filadelfia administrează un proces de identificare a copiilor care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, care constă în primirea cererilor și a sesizărilor, verificarea situației la fața locului și aprobarea fiecărui beneficiar în parte.

2În ce mod va fi selectate și cumpărate hainele?

Administrația Bisericii negociază cu magazinele de haine cele mai bune prețuri pentru haine de iarnă de calitate, conform mărimilor necesare.

3Unde ajung banii pe care îi donez?

Banii pe care îi donați sunt contabilizați în cadrul Departamentului Administrativ al Bisericii Filadelfia, în sub-contul special al hainelor de iarnă pentru copiii săraci. Aceste fonduri sunt destinate în mod exclusiv hainelor de iarnă pentru copiii din această categorie.

4Ce înseamnă donație parțială?

Ideea de donație parțială constă în contribuția colectivă a mai multor donori pentru hainele de iarnă ale unui copil sărac.

5Aș putea dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului?

Da, desigur, puteți dărui și după Sărbătoarea Nașterii Domnului. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru întreținerea copiilor săraci (haine, hrană, educație, etc.)