ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum descrieți o întrunire a unui Grup?
Tu probabil ai văzut o întrunire a Grupului și nu ți-ai dat seama. Întrunirea unui Grup este ca atunci când prietenii se întâlnesc și servesc prânzul împreună, echipele jucând un joc sportiv, sau diferite persoane studiind împreună o carte sau un domeniu de interes comun. În esență, un Grup este o întrunire a unui număr limitat de persoane și are în vedere mai puțin ceea ce fac ei împreună, ci cel mai mult contează cu cine faci ceea ce faci. Făcând parte dintr-un Grup, te poți aștepta să faci cunoștință cu alte persoane și să dezvolți relații sănătoase prin intermediul acelor activități în comun, să participi la conversații dătătoare de viață și poți solicita susținere în rugăciune.

Cât de frecvent au loc întrunirile unui Grup?
Grupurile se organizează trimestrial și se întrunesc săptămânal. Scopul Grupurilor este cel de a-ți oferi semnificație într-un anturaj sănătos pe calea vieții, deci chiar dacă nu poți participa la fiecare întrunire, totuși înrolarea ta într-un Grup îți va aduce mari beneficii.

Unde au loc întrunirile Grupului?
Grupurile se întrunesc în diferite spații (locuințe, săli, etc.) în diferite cartiere ale municipiului Chișinău, suburbii și localități în care locuiesc oamenii care se identifică cu Biserica Filadelfia.

Cât timp de obicei există un Grup?
Grupurile noastre sunt organizate in regim trimestrial: octombrie-noiembrie- decembrie; februarie-martie-aprilie; iunie-iulie-august. În acest mod, oamenii care s- au conectat de curând cu noi, pot deveni parte a unui Grup ușor și regulat. Un alt avantaj este cel de a oferi oamenilor posibilitatea de a proba diferite tipuri de Grupuri în fiecare an. În momentul în care se dezvoltă relații sănătoase, unele Grupuri pot opta să existe mai multe trimestre, cu condiția de a da acces și celor din exterior.

Este organizată supravegherea copiilor?
Supravegherea copiilor diferă de la Grup la Grup. Dacă navigați prin catalogul Grupurilor puteți găsi Grupuri care indică că organizează supravegherea copiilor.

Ce pot face dacă nu-mi place Grupul în care mă înrolez?
Adevărul este că nu fiecare persoană care nu a mai făcut parte din Grupuri se va potrivi cel mai bine în primul Grup. Din acest motiv, te sfătuim să contactezi liderii a câteva Grupuri care crezi că corespund intereselor tale și să le ceri informații suplimentare și chiar permisiunea de a vizita acele Grupuri, ca apoi să decizi din care vei face parte. Strategia simplă pentru a găsi Grupul cel mai potrivit este să nu renunți. Noi credem că există un Grup optim pentru fiecare persoană – inclusiv pentru tine!