GRUPURI

Relații dătătoare de viață
Dumnezeu ne-a conceput pentru a trăi în comunitate. Fie că te consideri o „persoană orientată spre oameni” sau nu, de fapt noi toți avem nevoie unul de celălalt. Din acest motiv Biserica Filadelfia este biserica Grupurilor, în cadrul cărora ne găsim comunitatea care are potențialul de a ne transforma viața. În cele mai multe domenii în viață, nu ai cum să știi până ce nu probezi, așadar, pentru a deveni parte din Grupul la care visezi, completează acum Formularul Persoanelor Interesate de Grupuri.

Catalogul Grupurilor
Grupurile Bisericii Filadelfia sunt structurate în patru Direcții: cupluri căsătorite, bărbați, femei, studenți. Fiecare Direcție include Grupuri cu specific diferit, conduse de lideri cu experiență, acreditați de către Echipa de Conducere a bisericii. Grupurile se formează pentru o perioadă de trei luni, trei trimestre pe an: octombrie-noiembrie-decembrie, februarie-martie-aprilie și iunie-iulie-august.

Catalogul Grupurilor:

Condu un Grup

Nu trebuie să fii super pregătit pentru a conduce un Grup, ci trebuie doar să ai voința de a-I permite lui Dumnezeu să te folosească în timp ce faci următorii pași. Pentru a organiza un Grup, pur și simplu alegi o tema care te interesează, identifici timpul cel mai potrivit și locul în care vor avea loc întrunirile. Angajează-te să conduci un Grup, aici. Conducerea Bisericii îți oferă uneltele de bază necesare (cursul de instruire), îți include Grupul în Catalogul Grupurilor pentru a fi accesibil celor interesați și îți asigură susținere pe întreg trimestrul. Noi credem că Dumnezeu folosește Grupurile pentru a transforma viața oamenilor, iar tu în calitate de lider al unui Grup, devii parte al acestui proces divin.

RESURSE PENTRU LIDERI

Seria Dezvoltarea Liderilor
Această serie îți oferă instruire și materiale pentru a te ajuta în calitate de lider să mai faci un pas în procesul dezvoltării, pentru a conduce Grupul cu succes.

Următorii pași
Ajută fiecare persoană din Grupul pe care îl conduci să facă următorul pas mai aproape de Cristos, în timpul trimestrului.

Grupurile Libertate
Grupurile Libertate sunt organizate pentru studiu biblic și se încheie cu o conferință – Conferința Libertate. Ele sunt concepute pentru a ajuta pe oamenii care l-au urmat pe Isus să descopere viața abundentă în El, viață pe care El le-o dorește.

Our Team
INTREBARI