Ce sunt Grupurile Libertate?

Pe durata a trei luni, Grupurile LIBERTATE organizează întruniri pentru a discuta conținutul excelent al cursului
(cu același nume), care este conceput pentru a te echipa în vederea trăirii unei vieți victorioase și abundente, așa cum ți-a promis-o Cristos. Grupurile LIBERTATE au la bază fundamentul credinței tale în Cristos pentru a te ajuta să îmbrățișezi adevărul Cuvântului lui Dumnezeu în vederea formării convingerii sănătoase cu privire la trecutul tău, păcatele tale, valoarea ta în ochii lui Dumnezeu și scopul stabilit de El pentru tine în cadrul Împărăției Sale.


Cursul LIBERTATE vizează șase domenii ale dezvoltării tale personale:

1


Trăirea cu perspectiva „Pomului Vieții”

Dumnezeu niciodată nu a dorit ca noi să urmăm religia moartă, ci mai curând, inima Lui este preocupată ca noi să-L cunoaștem în mod personal și să trăim conform adevăratei noastre identități în calitate de copii ai Săi. Vei învăța ce înseamnă să trăiești cu perspectiva „Pomului Vieții” și în ce mod această schimbare de abordare simplă dar puternică poate influența fiecare domeniu al vieții tale.

2


Trăirea sub influența Spiritului

Dumnezeu ne comunică în cartea Sa, Biblia, cu privire la viața în plinătatea Spiritului Său, însă acest stil de viață poate părea dificil de atins și de accesat. În cadrul Grupului LIBERTATE, vei învăța principiile ordinii spirituale și în ce mod hrănirea prioritară a spiritului, în raport cu emoțiile și partea fizică a ființei tale este cheia trăirii sub influența Spiritului.

3


Dedicarea totală, lui Isus

Dumnezeu ne cheamă să-L iubim și să-L slujim pe El mai mult decât pe oricine și orice. Când facem aceasta suntem preocupați pentru a ne dezvolta în conformitate cu scopul vieții noastre. Astfel putem trăi bucurându-ne de iertare, oferind iertarea celor din jur și primind binecuvântările Lui. Grupul LIBERTATE te va ajuta să înveți cum să te dedici în mod deplin Domnului Isus și să trăiești în libertate zilnic.

4


Utilizarea limbajului vieții

Cuvintele noastre au putere și învățând să folosim în vorbirea noastră cuvintele vieții care se aliniază cu Cuvântul lui Dumnezeu, mediul și relațiile tale pot fi transformate de cuvintele tale și puterea cuvintelor diavolului din viața ta pot fi distruse.

5


Pregătirea pentru a fi folosit de Dumnezeu

Dumnezeu are un singur plan și scop pentru viața ta, însă este și diavolul care ne împiedică pentru a nu îndeplini acest plan și scop. În cadrul Grupului LIBERTATE din care vei face parte, vei învăța cum să rămâi ferm în autoritatea lui Isus pentru a învinge păcatul și schemele diavolului, în timp ce îi permiți lui Dumnezeu să-ți folosească viața pentru gloria Sa.

6


Închinarea ca mod de viață

Toți ne închinăm cuiva sau la ceva. Cursul LIBERTATE te va ajuta să înveți cum să- ți direcționezi zilnic închinarea către Dumnezeu și să descoperi cum aceasta îți poate influența inima și tot ceea ce faci.

Conferința Libertate

La sfârșitul trimestrului parcurs de Grupuri, are loc Conferința LIBERTATE, la care este încurajat să participe fiecare persoană care a făcut parte dintru-un Grup LIBERTATE. Conferința acesta are scopul de a consolida ceea ce ai învățat în cadrul Grupului LIBERTATE ajutându-te să faci următorii pași pentru a învinge trecutul tău și de ați oferi baza pentru trăirea zilnică în libertate.

Găsește un Grup Libertate

Dacă ești gata să experimentezi viața în plinătatea ei, înscriereaa într-un Grup Libertate este un următor pas excelent. Alege un Grup Libertate și înregistrează-te, aici.