FAMILII ADOPTATE LA SFÂRȘITUL ANULUI 2020

Isus s-a născut în condiții de sărăcie extremă pentru a se identifica cu cele mai defavorizate categorii de oameni. Este imposibil să fii urmaș devotat al lui Isus fără să te identifici cu persoanele care sunt lipsite de cele mai elementare bunuri necesare unui mod de viață decent.

La sfârșitul anului 2020, Familia Filadelfia a decis să adopte 20 de familii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Dăruiește Speranță unei familii sărmane, împreună cu noi, oferindu-i cele mai necesare și dorite bunuri. Vezi lista familiilor, aici.

Cele douăzeci de familii au fost identificate ținând cont de următoarele criterii: (1) să nu facă parte dintr-o biserică evanghelică, (2) să aibă copii minori în întreținere, (3) să facă dovada unui venit mai mic de un dolar USA (17 lei) pe zi.

CUM POȚI SĂ DĂRUIEȘTI?
Dăruiește așa cum ai decis împreună cu Dumnezeu, cu titlu de „donație pentru Dăruiește Speranță”, accesând: filadelfia.md/doneaza

CUM POȚI ALEGE CUI ȘI CE ANUME SĂ DĂRUIEȘTI
Avem o diversitate de familii cu diverse nevoi. Alege familia preferată, cu lista bunurilor care le poate schimba viața, aici.

ALTE OPORTUNITĂȚI
Acțiunea Dăruiește Speranță include diverse categorii de oameni disperați: cadouri pentru copii sărmani, persoane de vârsta a treia care supraviețuiesc abandonului și mizeriei, persoane care suferă de boli deosebit de grave lipsite de capacitatea de a lupta pentru viață, etc.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin email: info@filadelfia.md sau telefonând la nr. +373 22 75 99 45.

„Dumnezeul speranței să vă umple cu toată bucuria și pacea pe care le facilitează credința;
și astfel, speranța voastră să fie abundentă prin acțiunea remarcabilă a Spiritului Sfânt.”
(Romani 15:13 BVA)