ECHIPA DE VIS PENTRU INTERACȚIUNE ONLINE

Scopul și Obiectivele

Scopul Echipei de Vis pentru interacțiune online, este să asiste participanții la programele online în vederea angajării lor în procesul spiritual al uceniciei și urmărește îndeplinirea următoarelor obiective: (a) încurajarea participării active la programele online, (b) interacțiunea live în chat, în vederea asistării lor în procesul uceniciei, (c) susținerea în rugăciune privată a participanților în timpul programelor online și (d) primirea nevoilor de rugăciune în intervalul dintre programele online.

Echipa Live Chat

Obiectivele acestui serviciu este de a spune bun venit participanților la programul online, de a răspunde la întrebările lor și de benefica de încurajare reciprocă prin intermediul chat-ului în direct.

Echipa Live Prayer

Obiectivele acestui serviciu este de a oferi participanților susținere individuală în rugăciune în timpul programului online și de a primi nevoile lor de rugăciune în intervalul dintre programele online.

Cine poate sluji în această echipă?

Pot face parte din Echipa de Vis Pentru Interacțiune Online, persoanele care au parcurs Cursul de Dezvoltare Personală oferit în cadrul Bisericii Filadelfia, au abilități digitale și sunt acreditate de Echipa de Conducere a bisericii. Poți opta pentru a sluji în această Echipă, aici.