GENEROZITATE

Facem o Diferență

Generozitatea oamenilor lui Dumnezeu face posibilă crearea oportunităților multiple pentru ca tot mai multe persoane să experimenteze relația transformatoare cu Isus în viața lor. Nu este o altă cauză mai nobilă pentru care putem investi împreună.

Donația ta face o diferență

Prin credincioșia cu care practici generozitatea, împreună facem o diferență eternă în lume, ajutând oamenii să devină urmași devotați ai lui Isus și să celebreze viața cu El.

 

DIVERSE OPȚIUNI PENTRU DONAȚII

DONEAZĂ ONLINE

Suntem deosebit de recunoscători pentru că ai decis să faci o donație și sperăm că comoditatea și simplitatea donării online te va avantaja. Pentru a dona rapid și ușor online, accesează platforma noastră securizată.

DONEAZĂ PRIN TERMINAL DE PLATĂ

O altă opțiune este cea de a dona prin terminalele de plată BPay. Acestea sunt Instalate în cele mai vizitate locuri – centre comerciale și de divertisment, (Мarket Nr.1, Fidesco, Fourchette, Linella, Elat, SunCity, Soiuz, Jardy, Family Market, etc.)

DONEAZĂ CU CARDUL LA RECEPȚIE

De asemenea, poți dona cu cardul la terminalul de la recepția bisericii noastre. Recepționistul te va asista cu amabilitate în vederea efectuării donației.

DONEAZĂ ÎN NUMERAR

Dacă preferi, poți face o donație în numerar în timp ce participați la o adunare publică a bisericii noastre, incluzând în plicul Formularului de Comunicare suma dorită și specificând în rubricile financiare ale formularului modul în care recomanzi să fie repartizate fondurile donate.

DONEAZĂ PRIN SMS

*La moment această metodă de donație nu este disponibilă
Expediați un SMS cu conținutul… la:
Nr… (abonații Unite), 1 SMS = 45 MDL
Nr… (abonații Moldcel), 1 SMS = 45 MDL
Donațiile transmise prin SMS se împart echivalent la toate proiectele active.

DONEAZĂ PRIN TELEFON

*La moment această metodă de donație nu este disponibilă
Sună la numărul de telefon… (abonații Moldtelecom), pentru a dona 45 lei. Donațiile transmise prin apelurile telefonice se împart echivalent la toate proiectele active.

This post is also available in: Rusă, Engleză