DESPRE NOI – 222

Atmosferă irezistibilă

Lupta zilnică pentru existență este acerbă. În fiecare duminică, adunările Bisericii Filadelfia îți oferă un mediu prietenos și confortabil. Tu ai nevoie de un anturaj sănătos!

Începând din parcare, pană la așezarea pe scaune, fiecare este întâmpinat cu amabilitate și bucurie sinceră. Suntem o societate care practică dragostea lui Dumnezeu, un mediu plăcut pentru relații sănătoase.

atmosfera_02

Muzică contemporană

Orice suflet este în căutarea fericirii autentice. Formațiile muzicale ale Bisericii Filadelfia inspiră și energizează participanții la adunări. Și tu ai nevoie duminica de o împrospătare!

music_01

Din cele mai vechi timpuri, muzica face parte din viaţa oamenilor. Nu există om cărui să nu-i placă muzica, să nu aibă o melodie sau un artist preferat. Cercetătorii au demonstrat că preferințele noastre muzicale reflectă imaginea noastră în societate, ne influențează stările de spirit, ne face să fim mai curajoși, mai veseli sau, din contra, mai triști şi deprimați.

music_02

Muzica dinamică, actuală (vocală și instrumentală), practicată în cadrul adunărilor Bisericii Filadelfia este înălțătoare și motivatoare. Tu ai nevoie în fiecare duminică de o experiență care să-ți împrospăteze sufletul și dorința de a trăi cu entuziasm!

music_03

Învățătură practică

Viața lipsită de scop este insuportabilă. Pastorii Bisericii Filadelfia duminică de duminică, prezintă valorile eterne ale Bibliei într-o manieră practică și relevantă. Învață împreună cu noi să-ți trăiești viața cu sens!

invatatura_01

Acțiuni caritabile

Prea multă disperare și suferință în jurul nostru. Familia spirituală a Bisericii Filadelfia este o sursă de asistență pentru cei nevoiași. Fii partenerul nostru în cele mai nobile acțiuni!

actiuni_01

Viitorul copiilor

În cadrul Orfelinatului Bisericii Filadelfia 10 familii cresc copii abandonați, alături de propriii copii, oferindu-le căldura părintească şi grija de care au fost lipsiți. Deasemenea şi alţi copii din familii vulnerabile au parte de ajutorul nostru, beneficiind de studii gratuite la Liceul Bisericii. Oamenii fără adăpost primesc hrană zilnică, condiţii de igienă personală şi asistenţă spirituală. Prin intermediul Centrului de Reabilitare al Bisericii Filadelifa, ei sunt reabilitaţi şi integraţi în societate.

actiuni_02
Educația și formarea pentru viață a copiilor se află în pericol. Cercurile Duminicale pentru copii se desfășoară concomitent cu adunările Bisericii Filadelfia. Liceul Teoretic “Elimul Nou” este singura școală creștină din țară. Copilul Tău are nevoie de educație excelentă într-un mediu moral!

copii_01

Cercurile duminicale oferă copiilor şi adolescenţilor programe distractive şi pozitive! Povestiri biblice, teatru de păpuși, muzică, jocuri, dulciuri şi alte multe surprize îi aşteaptă pe copii în fiecare duminică de la 8:30, 10:30, 12:30 – în limba română şi de la 15:00, 17:00 – în limba rusă! Aici, copiii tăi vor petrece un timp minunat într-un anturaj de siguranţă maximă.

copii_02

Liceul TEOretic Elimul Nou
Grădiniţă, clase primare, gimnaziale si liceale! Singurul Liceu din ţară care oferă instruire şi cazare gratuită într-un mediu moral. Condiţii de Campus: clădirea nouă de studii şi căminul pentru locuit în mediul naturii. Cadre didactice foarte bine pregătite: 32 profesori cu titlu ştiinţific, 22 formatori naţionali, 6 profesori cu grad superior şi 13 cu grad didactic I. Profesorii de sport: un campion mondial la triatlon şi un vice-campion European la Taekwondo. Liceul TEOretic Elimul Nou – Integritate şi Profesionalism! Tel.: +373 22 74-54-34

This post is also available in: Rusă