CURSUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dacă dorești să afli mai multe despre Biserica Filadelfia și despre modul în care poți fi implicat, Cursul de Dezvoltarea este perfect pentru tine. Acest Curs a fost conceput pentru a te ajuta să explorezi Biserica Filadelfia, să-ți descoperi scopul, să-ți dezvolți capacitatea de a influența oamenii și să faci parte din Echipa de Vis a comunității noastre. Înscrie-te acum pentru a parcurge acest Curs, aici.

Cursul de Dezvoltare Personală durează o lună și este format din PATRU PAȘI – sesiuni săptămânale de aproximativ 90 de minute fiecare. Acești pași corespund cu ordinea săptămânilor lunii (primul pas în prima săptămână, etc.) și poți începe cu oricare dintre primii trei. Acest Curs se repetă în fiecare lună, pentru a fi accesibil celor care din anumite motive nu pot participa patru săptămâni consecutiv, precum și oaspeților.

Fii membru al Bisericii
Conectează-te cu Familia Filadelfia și familiarizează-te cu valorile ei, cu ceea ce crede ea, cu sistemul ei de conducere, cu modul în care este organizată, cu modul de administrare a finanțelor ei. Aici ți se oferă oportunitatea de a deveni membru al Bisericii Filadelfia. Acest pas îți stă la dispoziție în prima săptămână a fiecărei luni.

Descoperă-ți scopul
În cadrul acestei sesiuni vei explora propria personalitate, îți vei descoperi darurile cu care ești înzestrat și vei vedea cum modul în care ai fost creat îți descoperă scopul vieții tale și locul cel mai potrivit pentru tine ca să slujești. Acest pas îți stă la dispoziție în a doua săptămână a fiecărei luni.

Dezvoltă-ți influența
Descoperă ce înseamnă a fi conducător în cadrul Bisericii Filadelfia și modul în care îți poți modela caracterul și dezvolta darurile pentru a-ți atinge potențialul de om al influenței. Acest pas îți stă la dispoziție în a treia săptămână a fiecărei luni.

Alătură-te Echipei
Fructifică oportunitățile pe care le oferă biserica noastră pentru ați îndeplini scopul și pentru a le sluji celor din jur cu darurile cu care te-a înzestrat Dumnezeu. Aici faci cunoștință cu diversitatea Echipelor și ți se recomandă care sunt cele mai potrivite pentru tine. Acest pas îți stă la dispoziție în a patra săptămână a fiecărei luni.

This post is also available in: Rusă