Conferința MOTION 2020 nu este doar o conferință pentru tineret. Este mai mult decât muzică și predică. Este mai mult decât o clădire. Conferința MOTION suntem noi TOȚI, adunați ÎMPREUNĂ, punându-ne credința în MOTION pentru a edifica Regatul lui Dumnezeu. Ea totdeauna va fi cu privire la un singur lucru: această generație, împuternicită de Isus, punându-și credința în MOTION.

Suntem în procesul de organizare a unei experiențe memorabile cu participare atât în persoană cât și online. Înregistrează-te aici: inregistrare-motion. Dacă vrei să participi împreună cu grupul tău, trimite lista membrilor grupului la adresa: info@filadelfia.md.

În aceste două zile liceenii și studenții vor beneficia de atmosferă prietenoasă, conținut angajant, muzică vibrantă și oportunitatea de a deveni parte a unei comunități de acțiune – credința lor în MOTION.

Noi știm că aceasta este voia lui Dumnezeu. Impactul pe care îl putem avea împreună, în unitate este dincolo de orice imaginație. Suntem nerăbdători să fim inspirați și împuterniciți pentru a fi agenții lui Dumnezeu pentru transformarea familiilor noastre, a Grupurilor noastre de tineret, a bisericilor și orașelor noastre prin puterea prezenței Sale.

Fiind atât de mulți, având o așa pasiune, putem cuceri întreaga țară. Vino cu noi – ușa este deschisă. O generație în MOTION. Toți sunt invitați, toți sunt bineveniți, toți fac parte – TOȚI ÎMPREUNĂ!

PROGRAMUL CONFERINȚEI

VINERI, 2 OCTOMBRIE

17:30 Părtășie
18:00 Laudă și închinare, anunțuri
18:30 Mesajul 1
19:05 Pauză
19:30 Mesajul 2
20:20 Timp de rugăciune, dedicare
20:30 Concluzii, anunțuri

SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE

8:30 Părtășie
9:00 Laudă și închinare, anunțuri
9:30 Mesajul 3
10:15 Pauză, deplasare pentru ateliere
10:45 Ateliere
12:00 Prânzul
12:30 Mesajul 4
13:20 Timp de rugăciune, dedicare
13:30 Pauză, deplasare pentru ateliere
13:45 Ateliere
15:00 Pauză, deplasare pentru CONCERT
15:30 Concert NOT AN IDOL
16:30 Încheierea conferinței

*Programul poate suferi schimbări.

Întrebări frecvente

Trebuie să mă înregistrez acum, sau mă pot înregistra la intrare?
Locurile sunt limitate și nimeni nu-ți garantează accesul în ziua conferinței. Pentru a- ți rezerva locul, trebuie să te înregistrezi, aici: inregistrare-motion.

Care este suma pentru înscriere la Conferință?
Pentru înscriere trebuie să contribuiți cu suma de 200 lei, cu titlul de „Donație pentru Conferința MOTION”, aici: donează. Această sumă este nerambursabilă.

Se oferă sponsorizări pentru a acoperi o parte din taxa de participare?
Dacă ai nevoie de ajutor financiar pentru a putea participa la Conferința Libertate, completează o cerere de sponsorizare, aici: sponsorizare-motion.

Pe cine trebuie să contactez, în cazul în care am o întrebare cu privire la înregistrare?
Pentru orice întrebare cu privire la înregistrare, contactează: info@filadelfia.md.

În ce mod aș putea contribui?
Poți contribui în vederea organizării acestei conferințe, susținând în rugăciune, contribuind financiar, cu titlul de „donație pentru Conferința MOTION”, aici: donează și slujind în cadrul Echipei de Vis, înregistrează-te aici: slujire-motion.

Ce trebuie să am cu mine?
Nu trebuie să aduci cu tine decât biblia, un caiet pentru notițe și un pix.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru conferință?
Ținuta este lejeră, de fiecare zi. Este bine să ai cu tine o bluză, pentru eventualitatea senzației de frig.

Unde aș putea să mă cazez?
Dacă ai nevoie de un hotel decent, accesează: cazare-hotel.
În cazul în care optezi pentru a fi găzduit de o familia din Biserica Filadelfia, completează formularul pentru cazare, aici: cazare.

This post is also available in: Rusă