Eveniment pentru elevi și studenți de Gimnaziu/Liceu/Universitate
9-10 septembrie, 2022

Conferința MOTION este un eveniment catalizator pentru a inspira și a echipa liderii/potențialii lideri în vederea accelerării procesului de ucenicie – mișcarea lui Isus. Programată strategic la începutul anului academic, este oportunitatea perfectă pentru mobilizarea lor pentru a începe anul școlar în forță urmărind îndeplinirea scopului lui Isus.

RĂMÂI CONECTAT

Urmărește-ne pe Facebook: @motion.night.bf & pe Instagram: @motion.bf

CONFERINȚA MOTION 2022

Noi vedem o lume a multor oportunități, CREATĂ cu un scop, RĂSCUMPĂRATĂ prin dragostea lui Isus, ÎNRĂDĂCINATĂ în Cuvântul Său, fiind MIȘCAREA Sa – MOTION! Ne rugăm și avem încredere că participanții la Conferința MOTION22 vor fi împrospătați, inspirați și instruiți pentru a fi MOTION prin viață și slujire acasă, în bisericile locale, în localitățile lor și în întreaga lume. Oricine, de oriunde – veniți și participați cu noi la Conferința MOTION22!

PROGRAMUL CONFERINȚEI

VINERI, 09 SEPTEMBRIE

17:30 Socializare
18:00 Deschiderea sălii
18:30 Laudă și închinare
18:45 Sesiunea introductivă
19:00 Sesiunea nr. 1
19:45 Socializare

SÂMBĂTĂ, 10 SEPTEMBRIE

09:30 Deschiderea sălii
09:50 MoShow

10:00 Laudă și închinare
10:15 Sesiunea nr. 2
11:00 Pauză
11:15 Ateliere
12:15 Sesiune Q&A
13:00 Pauză pentru gustare
13:30 Laudă și închinare
13:40 Sesiunea nr. 3
14:15 Laudă și închinare
14:30 Concluzii, încheiere
15:00 After Party

*Programul poate suferi schimbări.

Sesiunile Principale:

În timpul sesiunilor noastre principale, ne vom închina și vom auzi un mesaj puternic de la diferiți vorbitori.

Vorbitori invitați:

Marin și Atena Bloj sunt fondatorii Bisericii Creștine Noua Generație din Târgu Mureș, pe care o păstoresc cu multă pasiune. Vezi: bcng.ro

Îndrăgiți de tineret, cu o vastă experiență în acest domeniu al conducerii spirituale, acești oameni ai lui Dumnezeu vor inspira participanții la Conerința MOTION 22 și vor adăuga valoare vieților lor. Este o onoare să-i avem cu noi și ne rugăm pentru experiențe memorabile împreună.

Gazdele Motion:

Doru Cîrdei

Samuel Railean

Worship2

Filadelfia Worship

Costuri:

Suntem în procesul de organizare a unei experiențe memorabile cu participare în persoană. Înregistrează-te aici: inregistrare-motion. Taxa de participare este 250 lei (până 02.09.2022), 300 lei (până 06.09.2022), 350 lei (până 09.09.2022). Dacă vrei să participi împreună cu grupul tău, trimite lista membrilor grupului la adresa: info@filadelfia.md.

Grupurile Tinerilor

Grupurile sunt întotdeauna un punct culminant al conferinței MOTION. Anul acesta, amestecăm totul și nu numai că îți dăm șansa de a cunoaște noi prieteni și de a te aprofunda mai adânc în ceea ce îți vorbește Dumnezeu, dar aducem și unii dintre vorbitorii noștri invitați pentru a aborda subiectele care contează cel mai mult pentru tine.

Echipe de Vis

Echipa de vis este o parte importantă pentru ca Motion Conference să fie un succes în fiecare an și invităm toți membrii Echipelor de Vis ale Bisericii Filadelfia să aibă un impact prin slujire.

Sponsorizare:

Nu vrem niciodată ca banii să fie motivul pentru care nu ni te alături la conferință! Dacă doriți mai multe informații sau să aplicați pentru o bursă, vă rugăm accesați: sponsorizare-motion.

Întrebări frecvente

Trebuie să mă înregistrez acum, sau mă pot înregistra la intrare?
Locurile sunt limitate și nimeni nu-ți garantează accesul în ziua conferinței. Pentru a- ți rezerva locul, trebuie să te înregistrezi, aici: inregistrare-motion. Înregistrarea intră în vigoare în urma achitării.

Care este suma pentru înscriere la Conferință?
Pentru înscriere trebuie să contribuiți cu suma de 250 lei (până 02.09.2022), 300 lei (până 06.09.2022), 350 lei (până 09.09.2022), cu titlul de „Donație pentru Conferința MOTION”, aici: donează. Această sumă este nerambursabilă.

Se oferă sponsorizări pentru a acoperi o parte din taxa de participare?
Nu vrem ca doar din motive financiare să nu poți participa la Conferința … Dacă ai nevoie de sponsorizare, completează o cerere, aici: sponsorizare-motion.

Pe cine trebuie să contactez, în cazul în care am o întrebare cu privire la înregistrare?
Pentru orice întrebare cu privire la înregistrare, contactează: info@filadelfia.md.

În ce mod aș putea contribui?
Poți contribui în vederea organizării acestei conferințe, susținând în rugăciune, contribuind financiar, cu titlul de „donație pentru Conferința MOTION”, aici: donează și slujind în cadrul Echipei de Vis, înregistrează-te aici: slujire-motion.

Ce trebuie să am cu mine?
Nu trebuie să aduci cu tine decât biblia, un caiet pentru notițe și un pix.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru conferință?
Ținuta este lejeră, de fiecare zi. Este bine să ai cu tine o bluză, pentru eventualitatea senzației de frig.

Unde aș putea să mă cazez?
Dacă ai nevoie de un hotel decent, accesează: cazare-hotel.
În cazul în care optezi pentru a fi găzduit de o familia din Biserica Filadelfia, completează formularul pentru cazare, aici: cazare.

This post is also available in: Rusă