Fiecare din noi cunoaște familii care au nevoi financiare! De aceea, mobilizarea colectivă este cea care face diferența într-o societate. Atunci când fiecare contribuie cu câte puțin, putem ajunge la sufletele a sute de oameni, arătându-le generozitatea pe care a manifestat-o Isus pentru fiecare din noi! Punem în practică ceea ce El ne învață: ”Să-l iubești pe semenul tău ca pe tine însuți” Marcu 22:38 NTR.

Zeci de copii în această iarnă vor privi pe geam visând la cât de minunat și-ar petrece timpul cu prietenii lor afară! Apoi, se vor uita la ghetuțele lor rupte și găurite și vor reveni la realitatea tristă! În această perioadă a anului, familiile nevoiașe se confruntă cu multe dificultăți. Ce vor pune pe masă? Cu ce își vor încălzi casele? Și, de cele mai multe ori, resursele financiare nu sunt destule pentru a asigura și alte necesități la fel de importante. Una dintre ele fiind încălțămintea potrivită copiilor pentru sezonului rece!

Tu poți fi parte din proiectul organizat de comunitatea Bisericii Filadelfia  – ”Ghete pentru Isus”. Dăruiește un zâmbet și o speranță!

Alătură-te acestei mișcări!

Tu poți fi motivul bucuriei lor în această iarnă! Investind în copiii, investim în noile generații!

Împreună facem diferența!

This post is also available in: Rusă